Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 9-15 februarie 2018. Ce au pregătit astrele pentru perioada care urmează

Horoscopul săptămânii 9-15 februarie 2018. Ce au pregătit astrele pentru perioada care urmează

Horoscopul săptămânii 9-15 februarie 2018. Ce au pregătit astrele pentru perioada care urmează
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Feb 2018   •   14:52

Iată ce prezic astrele pentru săptămâna care urmează: 

Berbec
Simțiți că evenimentele din ultima vreme au o mare greutate și cântăresc foarte mult în mintea dumneavoastră. Căutați sfatul unei persoane mai în vârstă, care vă poate ajuta oferindu-vă  răspunsuri din experiență. Astfel,  vă veți simți mult mai confortabil. Cred că v-ați identificat prea mult cu ceilalți și e timpul să taiați acest fir nevăzut și să vă descoperiți propria identitate. 


Taur
Poziția lui Jupiter nu vă avantajează în aceste zile, așa încât vă sfătuiesc să evitați excesele și să vă îngrijiți sănătatea. Ocupați-vă îndeaproape și de starea mașinii dacă plecați la drum. Iar dacă doriți să cumpărați una nouă, faceți o verificare completă, inclusiv a garanției. În plus, așteptați-vă la călătorii amânate sau restricționate, în special în zilele de 11,12,13, informează clickpentrufemei.ro.


Gemeni
Găsiți o șansă bună de a face o investiție, deși recompensa ar putea să nu vină imediat. Încă mai aveți de achitat datorii, dar asta nu înseamnă că nu veți avea și profit. Lucrurile se vor îmbunătăți constant. Sunteți creative, dar să nu uitați să vă acordați timp de gândire și revizuire a câtorva obiective. Tehnologia informației, astronomia, astrologia – toate vă vor atrage. 


Rac
Pentru cele singure, întâlnirile romantice pot fi găsite în grupuri de rugăciune sau de mediere, precum și în proiecte de creație. Lumea spiritului dezvăluie informații speciale, care vă vor ajuta să vă dezvoltați într-un plan superior. Pluto v-a cerut de câțiva ani să faceți schimbări drastice, atât la capitolul sănătate, cât și în relațiile de cuplu. Multe dintre voi n-au făcut-o, iar acum e timpul să aduceți corecturile de rigoare. 


Leu
Cu două planete individuale în zodia opusă Soarelui vostru, așteptați-vă ca partenerii sau asociații voștri să aibă opinii diferite, iar de aici și până la divergențe pe față nu va mai fi decât un pas. Marte este o planetă pe care puteți conta în toate proiectele îndrăznețe pe care le vizați, cu condiția să aveți răbdare și să nu fiți impulsive la mânie. Nu vă sfătuiesc să faceți acum investiții financiare cu bani împrumutați.


Fecioară
Veți fi dispuse să căutați compania persoanelor care vă interesează. Întâlnirile vă vor mai distrage atenția de la lucrurile mult prea serioase și vă vor entuziasma dacă ați fost pesimiste până acum. Odată cu intrarea lui Venus în Pești, veți vedea lucrurile mai puțin roz, veți deveni foarte critice, vă veți crampona de defectele celorlalți și de părțile mai puțin estetice ale vieții.


Balanță
Primele 2 zile din săptămână, Venus continuă să favorizeze creativitatea și activitățile artistice și tot ce ține de munca de artizanat  se poate bucura de beneficii și recompense. Referitor la relații, dacă simțiți nevoia să aduceți un suflu nou, puteți s-o faceți ori să vă schimbați atitudinea față de partener, spunând lucrurilor pe nume, dezvăluind ce anume vă deranjează. 


Scorpion
Domiciliul este acela care vă poate aduce siguranță și echilibru, protejându-vă de aceia care vor să vă rănească. Nu-i exclus ca ceea ce se va petrece să aibă legătură cu prieteni vechi sau cu tineri și cu probleme din viața lor. Încercați să nu fiți prea critice cu cei care nu v-au îndeplinit așteptările. N-au reușit din cauza propriilor slăbiciuni, nu din vina voastră. Unele dintre voi pot ajunge la final cu un proiect.


Săgetător
Cu Marte aflat în semnul vostru, vă puteți aștepta să aveți multă energie. E nevoie să învățați să o gestionați într-un mod echilibrat. Nu trebuie să vă impuneți mereu propria opinie. Arătați-le altora că-i ascultați măcar un pic. Eu zic că merită să respectați și să luați în considerare ideile lor bune, pentru că diplomația poate rezolva multe neînțelegeri.


Capricorn
Pe lângă profesie și cuplu va trebui să acordați atenție și sferei spirituale. De când nu ați mai fost la un concert sau la o expoziție? În situația în care în familie sunt disensiuni, abordați cu calm momentele și încercați să lămuriți cu soțul punctele nevralgice ale relației. Financiar, aveți grijă la investiții și achiziții. 


Vărsător
E o perioadă în care trebuie să fiți mai atente cu intrigile de dragoste. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele persoane care intenționează să conducă în familie. Interesant este faptul că, dacă o să ajustați situația financiară, neînțelegerile cu persoana iubită vor dispărea singure. În zona sănătății, aveți tendința de a deveni ipohondre. Acordați atenție organismului, dar fără exagerări.

Pești
În primul rând nu este recomandat să așteptați timid să facă alții ceva pentru voi. Chiar și din ceva mic se poate obține un profit bun. Sfatul meu se referă mai ales la acelea care doresc să ajungă la o nouă piatră de hotar în profesie. Aveți nevoie de o abordare serioasă și responsabilă pentru sarcinile de la locul de muncă. Doar așa există șansa de a vă consolida poziția financiară și reputația.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close