Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 12 august. Vărsătorii vor fi dezamăgiți de prieteni

Horoscopul zilei - 12 august. Vărsătorii vor fi dezamăgiți de prieteni

Horoscopul zilei - 12 august. Vărsătorii vor fi dezamăgiți de prieteni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    12 Aug 2016   •   08:30

Berbec
Contextul astral de astazi este un test dat propriilor dorinte, viziuni si principii. Cumva, e momentul sa recunosti ca filozofia ta de viata in acest moment duce la rezultate nu tocmai imbucuratoare, prin urmare necesita modificari si revizuiri. Daca simti sa incepi un curs sau sa aprofundezi niste studii, acum e momentul.

Taur
Destul de multa confuzie se poate naste astazi in ce priveste cooperarea cu ceilalti, in cadrul unui proiect sau in afaceri. Cert este ca te poti trezi de unul singur, fiind nevoit sa te repliezi si sa te reorientezi bazandu-te strict pe tine. Important este ca lucrurile iau o turnura favorabila tie, daca incetezi sa opui rezistenta si te orientezi catre solutii.

Gemeni
Cooperarea este esentiala pentru tine astazi, sprijinul partenerului si al celor din jur este  inestimabil si cu roade pe termen lung. Cu conditia sa nu renunti la adevarul tau si sa-ti pastrezi verticalitatea si demnitatea. Compromisurile nu sunt un mijloc castigator acum, oricat de tentante ar fi.

Rac
Luna in Sagetator activeaza zona muncii si a rutinei zilnice. E posibil sa te lovesti de principiile si abordarile diferite si rigide   ale celorlalti, prin urmare succesul demersurilor tale de astazi depinde de abilitatea de a negocia si a-ti expune cat mai argumentat punctul de vedere.

Leu
Ziua aceasta vine cu un suflu nou, o schimbare si innoire a energiei. Iti revine  cheful de a crea proiecte noi, determinarea de a pune unele lucruri in ordine, dar se accentueaza si rigiditatea si nerabdarea. Astazi s-ar putea sa vezi solutii si mijloace de creatie care erau sub nasul tau si pana acum.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus
Citiți continuarea pe Astrocafe.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close