Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 25 septembrie. Zi ciudată pentru toţi nativii zodiacului. Probleme neaşteptate, în week-end

Horoscopul zilei - 25 septembrie. Zi ciudată pentru toţi nativii zodiacului. Probleme neaşteptate, în week-end

Horoscopul zilei - 25 septembrie. Zi ciudată pentru toţi nativii zodiacului. Probleme neaşteptate, în week-end
Sursa foto: Foto: dirt-sheet.com
25 Sep 2015   •   07:45
Zi de vineri cel putin ciudata pentru toti nativii zodiacului. In weekend apar probleme neasteptate.
 
 
BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
Berbecii nu vor ezita sa-si sustina punctele de vedere, chiar daca starea lor emotionala este una precara. Se simt surmenati psihic si au nevoie de un repaos, caci cele mai recente evenimente i-au tulburat substantial. Chiar si asa, gasesc taria necesara pentru a sustine o discutie in contradictoriu, aducand argumente ferme. Trebuie, insa, sa analizeze cu atentie cauza pentru care sustin disputa, caci se prea poate ca ea sa fie una pierduta.
 
TAUR – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
Ceea ce spun nu este in concordanta cu ceea ce simt. Taurii trec printr-o astfel de contradictie, iar emotional sunt afectati de o vorba rea sau o informatie care a ajuns la ei pe sub mana despre o actiune rau-intentionata a cuiva de la care chiar nu se asteptau. Insa, chiar daca sunt tulburati initial, Taurii reusesc sa constientizeze ca este spre binele lor ca au descoperit situatia acum si nu mai tarziu.
 
GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
In mod naiv, Gemenii au impresia ca totul va reveni la normal atata timp cat spun adevarul. Dar nativii din Gemeni uita ca, pe langa adevarul rostit, conteaza si forma care o dau adevarului. Degeaba au dreptate Gemenii daca abordeaza cu impulsivitate problema.
 
RAC – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
Racii sunt pregatiti sa-si demareze noul plan, insa modul in care intentioneaza sa o faca nu este pe placul unei persoane foarte apropiate. Poate fi partenerul de cuplu, un parinte, o ruda sau un prieten bun care il trage de maneca pe nativul din Rac dezaprobandu-i calea aleasa pentru a-si realiza planul.
 
LEU – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
O exameninare atenta a starii de spirit arata furie reprimata, chiar daca nativii din Leu fac tot posibilul pentru a nu se lasa cuprinsi de negativism. Isi ascund atat de bine sentimentele incat nici persoanele foarte apropiate nu-si dau seama de tulburarea sufleteasca a Leilor. Insa, tensiunile nerezolvate si reprimate risca sa rabufneasca, sa iasa la suprafata intr-un moc impulsiv atunci cand nativul din Leu simte ca cineva incearca sa-l influenteze, chiar sa-l manipuleze.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie
 
Fecioarele sunt hotarata sa obtina ceea ce-si doresc si nu se dau in laturi de la a face aproape totul pentru ca finalul zilei sa-i prinda cu toate “temele facute”. Insa, va exista un moment in care ceva neasteptat o sa le dea usor planurile peste cap, fortandu-i sa lucreze la turatie maxima.
 
Toate zodiile, pe lyla.ro.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close