Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 2 mai cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu succes profesional pentru o zodie

Horoscopul zilei de 2 mai cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu succes profesional pentru o zodie

Horoscopul zilei de 2 mai cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu succes profesional pentru o zodie
02 Mai 2018   •   08:57

Berbec. Discută foarte mult despre tot felul de lucruri care îi preocupă și încearcă să aibă un punct de vedere. Foarte morali azi. 

Taur. O zi a intereselor financiare, dar care sunt foarte mult negociate. Pentru a câștiga, trebuie să convingă foarte multe persoane. 

Gemeni. Tot felul de întâlniri, contacte, întâlniri, dezbateri legate de interese, mai ales cele care ating sfera juridică. Trebuie să cunoacă foarte bine legile. 

Rac. Lucrează mult și s-ar putea să depășească puțin sfera experienței profesionale, de aceea au nevoie de specialiști și trebuie să ajungă la aceste persoane. 

Leu. Sunt foarte inspirați, creativi și originali și tocmai de aceea au tendința să nu se supună regulilor sau să le folosească după bunul lor plac.

Fecioară. Sunt foarte bine centrate pentru că și-au dat seama că stăpânesc foarte bine anumite informații. Acum trebuie să-și dea seama ce să facă cu ea. 

Balanță. Multe vizite, drumuri, călătorii pe care le stabilesc astăzi. Dar mai ales fac prognoze, unde le duce acțiunile din prezent. 

Scorpion. O zi a banilor mult discutați și negociați. Una dintre cele mai bune zile din săptămână pentru a avea întâlniri de afaceri. 

Săgetător. Tind să fie mai sensibili și foarte ușor de inflamat. Răspund la jigniri. Nu le convinge atmosfera sau cum sunt tratați. 

Capricorn. Tac și îi ascultă pe alții. Trebuie să verifice niște acte și niște semnături. 

Vărsător. Se pot baza pe prieteni azi și pot să-și facă și noi prieteni.

Pești. O zi a carierei. Pot avea succes dacă au un punct de vedere foarte moral. Șefii pot aprecia acest lucru. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close