Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei. Apar probleme la locul de muncă

Horoscopul zilei. Apar probleme la locul de muncă

Horoscopul zilei. Apar probleme la locul de muncă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    14 Mai 2016   •   08:41

Berbec
Sfârșitul acestei săptămâni aduce în atenție problemele de sănătate dobândite cu ceva vreme în urmă sau pe cele ereditare. De asemenea este posibil să apară urgențe la locul de muncă și să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât organsimul este obosit și are nevoie de îngrijiri de specialitate. Rezervă momente pentru odihnă și alimentează-te corect. Ți-ar prinde bine un plan de consultații și analize medicale.

Taur
Ai succes la finalul acestei săptămâni în activitățile desfășurate împreună cu persoana iubită și copiii. Cei dragi vin cu inima deschisă către tine, astfel că ar fi minunat să le răspunzi cu aceeași monedă. Evită să-ți impui punctele de vedere și să ai așteptări prea mari din partea celorlalți! Unii te vor dezamăgi, mai ales cei în care, consideri tu că, ai investit afecțiune, bani sau cadouri. Relaxează-te cu un hobby, dar ai grijă și de sănătatea întregului organism.

Gemeni
Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei sau alături de rude este accentuată și foarte posibil de realizat la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu cei dragi, vizitele în locurile copilăriei, răsfoitul unui album cu fotografii sunt activități relaxante și binevenite, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Cu toate că se poate ivi o chestiune profesională urgentă, cu puțin efort vei reuși să rezolvi totul cu bine. Ocupă-te și de reorganizarea spațiului locativ!

Rac
Zilele acestui weekend te predispun la întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și la călătorii pe distanțe scurte. De notat și memorat cele aflate sau petrecute, întrucât, pe de o parte ți se vor lămuri multe aspecte profesionale care se află de multă vreme în umbră, iar pe de altă parte îți vor fi de folos undeva, cândva, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Cu siguranță îți vei schimba multe concepții și perspectiva asupra vieții.

Leu
Sunt posibile cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni, dar în paralel apar și suficienți bani pentru ele. Totuși este bine să îți alegi prioritățile și să lași mofturile personale și pe ale celor dragi deoparte. Traversezi o perioadă de mari transformări financiare, astfel că ți se prefigurează variante noi de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial. Se recomandă prudență, discernământ și încredere că vei rezolva totul cu bine.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus
Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close