Antena 3 CNN Horoscop Lună plină martie 2022, în zodia Fecioarei. Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină din 18 martie 2022

Lună plină martie 2022, în zodia Fecioarei. Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină din 18 martie 2022

Luna plină din 18 martie va răsări în zodia Fecioarei și ne provoacă să analizăm atent și obiectiv aspectele cele mai importante din viața noastră.

Lună plină martie 2022, în zodia Fecioarei. Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină din 18 martie 2022
Sursa foto: Pexles.com | Rodnae Production
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2022   •   12:52

Luna plină din 18 martie 2022 primește o influență puternică din zodia Fecioarei care ne obligă să analizăm, să verificăm și să evaluăm mult mai atent lucrurile, situațiile sau oamenii care ne incomodează.

Totodată, zodia Fecioarei are o influență puternică asupra sănătății. Luna plină din 18 martie 2022 poate aduce zile mai dificile pentru persoanele care au probleme medicale.

Luna plină în Fecioară ne face mai conștienți cu privire la sănătatea noastră și ne dă un impuls să fim activi. Influenţa lunii pline se resimte din plin timp de 3 – 5 zile de la faza ei maximă, astfel că schimbări și situații mai dificile pot apărea oricând în acest interval.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Berbec

Luna plină în martie 2022 aduce schimbări la locul de muncă. În această perioadă de tranziție, fiți atent să nu luați mai mult decât puteți duce. Întrebați-vă: Ce poate face echipa mea? Încercați să răspândiți responsabilitatea. Amintiți-vă, acesta este un efort de grup.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Taur

Luna plină de azi face ca romantismul să plutească în aer. Fii îndrăzneț când vine vorba de a-ți urmări pasiunea sau planifica o noapte romantică. Pune întrebări profunde, dacă consideri că ai nevoie de lămuriri.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Gemeni

Luna plină din 18 martie 2022 te face să te simţi în pielea ta. Fă un pas departe de muncă și alte obligații pentru a privi mai în perspectivă. Decideți de ce aveți nevoie pentru a vă simți bine. La locul de muncă, pot apărea mici dispute. Aveţi noroc în rezolvarea unor probleme. 

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Rac

Luna plină vă poate face să doriți să vă retrageți în carapacea voastră. Și știi ce? Ar trebui neapărat. Aveţi nevoie de puţină odihnă şi linişte. Încearcă să meditezi, să faci yoga sau să faci o baie caldă pentru a atenua tensiunile. Faceți orice vă ajută să vă relaxați. Conectarea cu tine însuți este esențială pentru bunăstarea ta.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Leu

Luna plină din Fecioară ne îndeamnă să creăm sisteme care să funcționeze pentru noi. Folosește acest timp pentru a te familiariza cu finanțele tale. Doriți să vă dedicați cuvântului „b” ( cunoscut și ca „buget ”) în următoarele câteva săptămâni. Strângeți-vă portofelul, astfel încât să puteți economisi pentru o vacanţă de vară.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Fecioară

În timpul lunii pline, s-ar putea să dorești recunoaștere și afecțiune din partea partenerului sau a apropiaţilor. Ai nevoie doar de recunoaștere pentru toate lucrurile pozitive pe care le-ai făcut. Odată ce vei primi acea rundă de aplauze, te vei simți mai bine. Ca alternativă, scrie o listă cu tot ceea ce apreciezi la tine.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Balanta

Resentimentele sau frustrările pe care le-ați simțit pot ajunge la apogeu în timpul lunii pline, determinându-vă să începeți conflicte cu ceilalți. Respirați adânc şi priviți-vă emoțiile cu logică. Procedând astfel, nu vei regreta mai târziu.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Scorpion

Faceți o pauză înainte de a da sfaturi în apropierea lunii pline. Nu contează doar ceea ce spui, ci modul în care o spui. Ascultă-ți pe deplin prietenul înainte de a oferi un sfat. 

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Săgetător

Ai muncit mai mult decât de obicei? Înainte de a te plânge de orele lungi, ia în considerare efectele pe care le-ar putea avea această explozie de energie asupra carierei tale. Vă ajută să vă atingeți obiectivele? Te simți plin de energie? Dacă da, continuați tot aşa o perioadă. Oamenii din jurul tău ar trebui să admire munca pe care o faci.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Capricorn

Gândește-te cum să te desprinzi de rutină într-un mod revigorant. Acest lucru poate lua forma unei călătorii epice, desigur, dar poate fi și o excursie de weekend sau o plimbare într-o nouă parte a cartierului. Planificați-vă propria versiune de vacanță de primăvară .

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Vărsător

Limitele tale pot fi testate de oameni din viața ta în timpul lunii pline, din 18 martie 2022. Fii atent la felul în care te simți în cerul de prieteni. Este posibil ca astăzi să-ţi dai seama de anumite aspecte negative la unul dintre prietenii dumneavoastră.

Horoscop Lună plină martie 2022 pentru Pești

Vorbești din inima în timpul lunii pline. Arată-le oamenilor că îi iubești trimițând un mesaj frumos sau un cadou. Dar afecțiunea merge în ambele sensuri și s-ar putea să te trezești că vrei ceva în schimb.

×
Subiecte în articol: luna plina Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close