Antena 3 CNN Horoscop Mariana Cojocaru, despre cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani

Mariana Cojocaru, despre cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani

La această oră, are loc cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani. Fenomenul durează, în total, aproape trei ore şi jumătate şi este vizibil în toată America de Nord, precum şi în unele zone din America de Sud, estul Australiei şi nord-estul Asiei. Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce impact are această eclipsă, dar şi care sunt cele mai afectate zodii.

Mariana Cojocaru, despre cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani
Sursa foto: dimitrisvetsikas1969 Pixabay/Captură Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   11:32

Astrologul Mariana Cojocaru a intervenit vineri, în exclusivitate la Antena 3, unde a vorbit despre cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani.

"Într-adevăr este o eclipă cu un impact foarte puternic, pentru că ea dă startul la ceea ce urmează să se întâmple în 2022.

Eclipsa de lună, în general vine pe zona emoțiilor și la doamne și la domni, evident. Ne spune că trebuie să fim cu toții atenți cum ne manifestăm.

Poate influența reflexele noastre, poate influența sănătatea noastră, poate intra și pe zona sentimentală, pentru că poate anunța cutremure existențiale.

E o perioadă în care și cariera vine cu tot soiul de încercări. E și o veste bună, pentru că ne poate marca anumite oportunități ce nu trebuiesc ratate. 

Acum totul trebuie raportat la astrograma unui om pentru ca oamenii să nu evite un astfel de...Chiar cu evenimente șocante și aș spune aici inclusiv accidentele, pentru că elipsa are impact cu trei săptămâni înainte: accidentele, sinuciderile, disparițiile emoțional ne-au marcat pe toți și aici spun de domnul Benone Sinulescu care este Gemeni.

Eclipsa este acum pe axa Taur-Scorpion, dar vine imediat și eclipsa de Soare care va fi pe axa Gemeni-Săgetător. Domnul Benone Sinulescu era Gemeni, cu ascendent în Leu, vă spun eu, că l-am cunoscut foarte bine și l-am avut invitat în emisiuni.

La fel pot să vă spun că pot fi afectați  macro, pe sistem macro, dacă analizăm atât Leii cât și Vărsătorii, sau Fecioarele și Peștii. Domnul Mîțu Stoian a fost Fecioară. Pe aspect de cuadratură vine cu un impact în zona destabilizărilor. Dincolo de accidente, de morți violente, de sinucideri, persoanele care au probeme trebuiesc urmărite de medici și membrii familiei. Vine cu impasuri.

Foarte mulți nu vor ști în ce direcție să o ia, sau ce decizii corecte să ia raportat la partenerii de viață, la colaboratori, la lucrurile acestea importante, pentru că noi relaționăm în permenență. Impactul este și social foarte dur, dar și politic, pentru că uitați ce decizii se iau, în condițiile în care la vârf, acolo unde se discută, foarte mulți sunt născuți în Săgetător pe axa aceasta.

Să vedeți de acum, până pe 4 decembrie când va fi eclipsa de Soare, câte mișcări de trupe vor fi. Aș spune că eclipsa vizează pe cei din Statele Unite și relația noastră este foarte importantă cu această țară. Acolo se vor întâmpla lucruri foarte interesante pe care eu le vor urmări și le voi studia", a dezvăluit Mariana Cojocaru 

×
Subiecte în articol: eclipsa de Luna Mariana Cojocaru
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close