Antena 3 CNN Horoscop Marte intră în retrograd. Cum este influențată fiecare zodie

Marte intră în retrograd. Cum este influențată fiecare zodie

Marte intră în retrograd. Cum este influențată fiecare zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Aug 2018   •   10:00

Trecem printr-o perioadă deja extrem de încărcată din punct de vedere astrologic: august 2018 ne-a adus șase planete în retrograd, ceea ce e covârșitor din punct de vedere emoțional.

Berbec - Vei fi mai disciplinat și mai concentrat la muncă, acolo unde pui mâna pe proiectul acela pe care ți-l doreai de multă vreme. De asemenea, e o perioadă minunată pentru a rezolva toate sarcinile neterminate.

Taur - Marte în retrograd în Capricorn strălucește și pentru tine! Învață, studiază, călătorește peste hotare, deoarece e momentul perfect pentru a te dezvolta și a-ți extinde universurile cunoașterii.

Gemeni - La muncă, ai idei briliante, ce pot revoluționa sfera în care lucrezi, dar problema e că, cu Marte în retrograd, colegii sunt prea precauți pentru a da curs mini-revoluției tale.

Rac - Ai mare grijă la bani, deoarece ești foarte tentată să îi pierzi în această perioadă. Poți da greș atât cu achiziții lipsite de fler, dar și prin neatenție, ceea ce te transformă în victima perfectă a hoților.

Continuarea, pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Marte zodii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close