Antena 3 CNN Horoscop Mercur iese din retrograd. Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022

Mercur iese din retrograd. Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022

Mercur va ieși din retrograd, iar sfârșitul de septembrie se anunță astfel a fi unul intens, spun astrologii.

Mercur iese din retrograd. Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022
Sursa foto: unsplash.com/Nathan Jennings
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2022   •   18:14

Iată cum sunt influenţate zodiile a treia ieșire a lui Mercur din retrograd în acest an, care va avea loc pe 2 octombrie, potrivit sfatulpărinţilor.ro.

Berbec

Dacă ai fost dornic să te conectezi sau să colaborezi la un nou proiect distractiv cu o persoană dragă, este un moment grozav să faci și asta, mai ales că Mercur va ieși din retrograd. Echilibrul este cheia. 

Taur

Odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd vei observa că accentul se pune pe echilibru și armonie, în special când vine vorba despre obiceiurile și rutinele tale zilnice.

Gemeni

Patronul zodiei tale, Mercur, iese, în sfârșit, din retrograd în Fecioară, aducând claritate. Această zonă a vieții tale a fost supusă unei revizuiri majore în ultimul timp și vei fi încântat să observi că ceața mentală de aici începe să se ridice. 

Rac

Vei simți dorința de a crea echilibru în lumea ta privată. Simți nevoia să prioritizezi orice ține de o experiență plăcută în confortul propriei case.

Leu

Mercur iese din retrograd fix în casa banilor. Ai mai multă claritate în finanțele tale, acolo unde ai experimentat o oarecare confuzie și incertitudine în ultima vreme. Acum este momentul să te organizezi. 

Fecioară

Mercur iese din retrograd și mai rămâne ceva vreme în zodia ta. Așteptă-te ca ceața mentală să fie ridicată și dorința ta de a merge mai departe cu eforturi orientate spre productivitate să preia controlul. 

Balanţă

Este sezonul tău, iar distracția abia începe. Iar cu Mercur ieșit din retrograd este momentul perfect pentru a socializa, a iniția noi relații și a prioritiza lucrurile care îți aduc plăcere și împlinire. 

Scorpion

Dacă te-ai chinuit să comunici eficient în timpul retrogradului, din 2 octombrie te poți aștepta ca ceața mentală să fie ridicată. De-acum, te poți angaja în conversații importante. 

Săgetător

Crește nevoia ta de a socializa. Este un moment minunat să găzduiești un eveniment cu prietenii tăi sau să cauți relații noi. Este un moment grozav pentru a pune capăt unor neînțelegeri.

Capricorn

Este un moment minunat de a-ți uni forțele cu un colaborator sau pentru a prezenta o activitate creativă la care ai lucrat. Munca ta va fi bine primită acum, așa că asigură-te că nu te sfiești să intri în lumina reflectoarelor.

Vărsător

Vei putea să iei decizii logice și eficiente. Mercur retrograd ți-a adus multă confuzie, dar de-acum vei putea lua decizii practice și să menții granițe sănătoase între tine și ceilalți. 

Peşti

Acum este un moment excelent pentru a te angaja în conversații importante cu alții, precum și pentru a oferi ajutor sau servicii celor care ar putea avea nevoie de tine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mercur Retrograd
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close