Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Mercur în Fecioară desparte 3 cupluri. Cum sunt influențate celelalte zodii

HOROSCOP. Mercur în Fecioară desparte 3 cupluri. Cum sunt influențate celelalte zodii

HOROSCOP. Mercur în Fecioară desparte 3 cupluri. Cum sunt influențate celelalte zodii
11 Sep 2018   •   14:34

Zodiile care s-au aflat până acum într-o relație dificilă vor decide să se despartă, iar cele care nu au făcut încă pasul cel mare vor decide să își unească destinele. Depinde doar de noi cum vom folosi energia acestui eveniment. Află mai jos cum va fi afectată zodia ta.

Berbec

Ai planuri romantice pentru perioada următoare? Dacă da, atunci nu trebuie să mai amâni momentul, ci să începi să lucrezi la acestea. Ai o atenție sporită la detalii în această perioadă și de aceea ai șanse mari ca totul să îți iasă perfect.

Taur

Ești în căutarea iubirii. Pentru a reuși să găsești o persoană potrivită pentru tine, este indicat să faci mai multe eforturi. Învață o limbă străină sau ia lecții de dans. Doar așa poți găsi o persoană care să fie interesată de tine și care să îți aprecieze veselia și pofta de viață.

Gemeni

Mercur în Fecioară îți va influența viața amoroasă într-un mod negativ. Simți nevoia să îți petreci din ce în ce mai mult timp singură. Te vei retrage din viața socială o perioadă, apoi vei decide să pui capăt unei legături care nu îți mai satisface nevoile.

Rac

În perioada următoare ai toate șansele să găsești o persoană fermecătoare. Ești mai vorbăreață ca niciodată, mai ales datorită influenței planetei Mercur în zodia ta. Profită de acest eveniment pentru a-l vrăji pe alesul inimii tale pentru totdeauna!

Leu

Vei începe să meditezi asupra lucrurilor care te leagă de persoana dragă. Începi să pui la îndoială importanța valorilor pe care le împărtășești cu persoana iubită. Vei afla că părerile și personalitățile voastre diferite vă ajută totuși să vă completați reciproc.

Fecioară

Dacă vrei să îți exprimi dragostea față de o persoană dragă, acum este momentul ideal. Profită de energia pe care Mercur ți-o va oferi și spune-i celui drag ce simți fără nicio ezitare. În cazul în care ești singură, vei atrage multe persoane interesante în viața ta.

Continuarea AICI

×
Subiecte în articol: Mercur Horoscop cuplu fecioara
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close