Antena 3 Horoscop Horoscop Mercur retrograd 2022. Schimbări îndrăznețe pentru Lei, mai multe soluții la probleme pentru Capricorni

Horoscop Mercur retrograd 2022. Schimbări îndrăznețe pentru Lei, mai multe soluții la probleme pentru Capricorni

de Gabriel Dano    |    12 Mai 2022   •   17:19
Horoscop Mercur retrograd 2022. Schimbări îndrăznețe pentru Lei, mai multe soluții la probleme pentru Capricorni
Sursa foto: Pixabay.com

Mercur retrograd 2022. Ne punem mintea la contribuție, încercăm să fim isteți și avem șansa ca din ideile noastre, din ceea de învățăm, adaptăm la personalitatea noastră și la talentele noastre să ne descurcăm ceva mai bine financiar.

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne spune ce le aduce Mercur retrograd tuturor zodiilor.

Berbec

Multe calcule și analize până pe 22 mai. legate de cunoștințele lor, date, cifre. Au nevoie să mai acumuleze sau să-și mai răspundă la niște întrebări, iar apoi vorbesc efectiv de bani. Demersul trebuie să fie al lor, banii lor, pentru că din altă parte nu este recomandat să ia.

Taur

Acest Mercur retrograd aduce preocupare pentru bani, mai ales acum până pe 22 mai. Simt că e momentul să câștige ceva, însă Mercur retrogradează în semnul lor zodiacal, deci atitudinea lor este importantă, nu a celorlați.

Gemeni

E foarte important în această perioadă echilibrul nervos, nota în care gândesc despre ei și despre o situație în care sunt prinși. Mercur retrograd le recomandă să-și analizeze pașii pe care i-au făcut, dar și atitudinea, dispoziția, ca să nu piardă cumva pe mâna lor.

Rac

Perioada cu Mercur retrograd poate viza sănătatea, mai ales psihică. Banii pot depinde de cât de dificilă sau obositoare este o colaborare. Pe de altă parte, simt că nu sunt recunoscuți sau nu sunt puși în lumina corectă și de aceea după 23 mai prind glas și își cer locul de drept.

Leu

Mercur retrograd vizează planuri și proiecte noi și avangradiste sau schimbări îndrăznețe în viață, mai ales în perioada 23 mai - 3 iunie, când Mercur retrogradează în zona statului și al carierei. Este posibil să analizeze o intenție de a lor sau o propunere luată zilele acestea și să vadă dacă le este potrivită. Răspunsul le poate modela viața.

Fecioară

Mercur retrograd vorbește despre împlinire, reputație și carieră. Acum au ocazia să lupte pentru un statut mai mare sau o funcție mai mare, dar numai prin abilitățile lor intelectuale pot ajunge la o condiție mai bună. Trebuie să aibă curajul să-și etaleze aceste cunoștințe.

Balanță

Balanțele întorc pe toate părțile niște idei sau niște intenții și proiecte și sunt interesate mai ales de aspectele morale. Retrogradarea se va dovedi delicată din punct de vedere financiar. Tendința de a crede că pierd bani din partea cuiva.

Scorpion

Au nevoie de niște soluții astfel încât să micșoreze niște pagube sau să poată pune mâna pe niște bani sau pe niște bunuri la timp, ca să nu aibă o pagubă. Multe dintre aceste aspecte trec prin hățișuri juridice. Mercur retrograd le este de mare ajutor pentru că le dă timp mai rezolve niște hârtii nerezolvate la timp, astfel încât să nu piardă niște beneficii sau oportunități.

Săgetător

Pentru Săgetptori banii vin și în funcție de cât de credibili sunt ei. Este foarte posibil ca în orice întreprind acum să fie foarte importantă credibilitatea.Trebuie să se asigure că termenii sunt clar transmiși, că sunt înțeleși corect. După 23 mai, Mercur retrogradează în zona muncii, a planurilor pe care și le fac și le cere să fie foarte practici și aplicați și să muncească, deci să se țină ei de termene.

Capricorn

Maniera în care se rezolva lucrurile, atât la muncă, cât și pe lângă muncă, cere mai multă supleță mentală și adaptabilitate. Lucrurile se pot rezolva pe mai multe căi. Poate că aceste sugestii le primesc nu de la persoane atât de experimentate cum sunt Capricornii, dar care merită ascultate, pentru că au o mai mare lejeritate de a gândi soluții.

Vărsător

Banii pot veni resursele pe care le au, nu atât ei personal, cât în familie. Au nevoie de o minte sclipitoare ca să găsească soluții geniale la problemele materiale care se pun. Mercur retrograd le poate aduce o soluție la o problemă locativă.

Pești

Mercur retrogradează în zona siguranței de sine. Vor multe, iar Mercur îi îndeamnă să-și întindă aripile, dar trebuie să aibă încredere și să nu ezite. Trebuie să se ducă pe direcția pe care și-au fixat-o, să pună în practică ideile și proiectele.

Urmăriți previziunile pe larg AICI.

×
Subiecte în articol: Mercur Retrograd
Parteneri
x close