Antena 3 CNN Horoscop Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Cristina Demetrescu: ”Să calculăm mai atent când dăm bani”

Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Cristina Demetrescu: ”Să calculăm mai atent când dăm bani”

Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Mercur intră din nou în retrograd, până pe 4 februarie. Este prima retrogradare din acest an.

Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Cristina Demetrescu: ”Să calculăm mai atent când dăm bani”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2022   •   15:57

Mercur Retrograd nu este o perioadă favorabilă pentru cumpărături și calcule, spune astrologul Cristina Demetrescu

„Se produce pe două zodii. Până pe 26 ianuarie retrogradează în zodia Vărsătorului unde, într-adevăr, trebuie să fim mult mai atenți la anumite obiecte, se pot strica. După data de 26 ianuarie, până pe 4 februarie, Mercur se întoarce în zodia Capricornului, unde mi-a avem o planetă retrogradă, Venus, și se combină cumva cu elementul acesta saturnian, care are legătură cu calculele pe care le facem. 

Este foarte bine să calculăm mai atent. Și când dăm bani și cumpărăm anumite obiecte. Poate nu ne dăm seama de anumite lucruri care sunt cântăribile și numărabile. Există riscul de a greși. 

Venus retrograd implică faptul că este foarte bine să nu achiziționăm obiecte care au legătură cu estetica. S-ar putea să nu ne mai placă.

Drumurile pot fi mai greoaie. Contractele nu se semnează, iar comunicarea trebuie să se facă mai atent pentru a nu se înțelege ceva greșit.”, a explicat Cristina Demeterescu pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Mercur Retrograd
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close