Antena 3 CNN Horoscop Mercur retrograd în Scorpion. Cum influențează fiecare zodie - Peștii fug de adevăr, pentru Capricorni se schimbă viața

Mercur retrograd în Scorpion. Cum influențează fiecare zodie - Peștii fug de adevăr, pentru Capricorni se schimbă viața

Mercur este retrograd prin Scorpion pe 13 octombrie și îl încheie pe 3 noiembrie. În aceste 3 săptămâni, trebuie să fim atenți la felul cum vorbim, schimbările de planuri, revenirea fostilor parteneri în viața noastră dar vom avea ocazia și să corectăm lucrurile pentru a ne învăța lecțiile. 

Mercur retrograd în Scorpion. Cum influențează fiecare zodie - Peștii fug de adevăr, pentru Capricorni se schimbă viața
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2020   •   12:30

Reflectând la intervalul 11 octombrie - 7 decembrie 2019, putem vedea unde am simțit că viața ne-a scăpat de sub control. Deși adevărul poate să ne deranjeze, există un motiv pentru care apare acum. Orice relație de iubire care a început în perioada 11 octombrie - 7 decembrie 2019, va fi revizuită. Anul acesta este despre schimbare, karma și lăsarea în urmă a multor lucruri și oameni, scriu cei de la Jurnalul.

BERBEC

Reflectează la piedicile care îți apar. Poate fi ceva din afara ta sau chiar a propriilor credințe. Fii pregătit să treci peste aceste blocaje, astfel încât să poți merge mai departe.

TAUR

A fi sigur pe tine este bine, cu excepția cazului în care încerci să pretinzi că ceva, sau este cineva, nu există. Fii pregătit să te simți inconfortabil. 

GEMENI

Poți învârti lucrurile cum vrei, dar asta nu le face adevărate. Fii gata să intri în grămada dezordonată a propriului tău adevăr, inclusiv în ceea ce ai încercat să te minți.

RAC

Îți place să ai grijă de cei care sunt importanți pentru tine, dar amintește-ți că va trebui să faci față propriilor nevoi. Dacă nu ești fericit, nici cei din jur nu vor fi. Fiți pregătit să reflectezi serios la acest lucru și să ai grijă de tine la fel de bine cum te preocupi de ceilalți.

LEU

Această perioadă de retrogradare va fi o verificare a realității, dacă ai fost atât de prins de aparențe, încât ai uitat de esență.

FECIOARĂ

Poți să planifici, să faci liste și să-ți folosești logica, dar poți spune ce simți cu adevărat? Aceasta necesită vulnerabilitate și curaj. Fii pregătit să te confrunți cu amândouă, deoarece nu există altă modalitate de a obține ce dorești fără a intra în contact cu inima ta. 

BALANȚĂ

Este bine să fii practic, dar poți să-ți schimbi viața, și tu odată cu ea? Fii gata să te descurci cu neplăcerile provocate de faptul că trebuie să faci față adevărului, chiar dacă îi va afecta și pe alții.

SCORPION

Fii pregătit să te confrunți cu realitatea. Este vorba despre faptul că te confruntați cu adevărul despre cine și ce contează cu adevărat. Nu te simți pregătit ? Pacat. Universul este pregătit ! Vei fi fericit la un moment dat, chiar dacă faci crize de nervi pe parcurs, pentru că o viață mai bună începe cu a te transforma tu într-o persoană mai bună. 

SĂGETĂTOR

Poți visa, dar poți să și faci? Acesta este despre a-ți permite să trăiești viața pe care o visezi. Scuze îți găsești încă de anul trecut, dar de data asta știi că lucrurile depind de tine. Poate fi o provocare, dar nu se pune problema dacă merită sau nu.

CAPRICORN

Fie că vrei sau nu, lucrurile se vor întâmpla. Nu-ți irosi energia punându-le bețe în roate altora. Multe lucruri se destramă sau se schimbă pentru totdeauna. Concentrează-te să-ți construiești un drum nou, chiar dacă schimbarea te sperie. 

VĂRSĂTOR

Să nu ai legături cu cineva, este o modalitate de a face față situației. În cazul tău însă, problema va deveni mai mare. Orice ar fi, nu se va rezolva de la sine. Nu vei scăpa de ceea ce este greu, așa că mai bine fă ce trebuie. Recunoaște, respiră și apoi dă drumul lucrurilor, știind că ai făcut tot ce a depins de tine. 

PEȘTI

Nu poți evita adevărul fugind de el. Nu poți să evoluezi întrocând spatele problemelor și nici nu poți evita epunerea părților tale sensibile, pretinzând că nu le ai. Pentru a ajunge să trăiești viața pe care o dorești, trebuie să faci față situațiilor care te sperie cel mai mult. Într-un final vei fi mulțumit. 

×
Subiecte în articol: Mercur retrograd Horoscop
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close