Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile: situații complicate pe plan amoros pentru Gemeni, Leii își stăpânesc cu greu reacțiile

Horoscop Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile: situații complicate pe plan amoros pentru Gemeni, Leii își stăpânesc cu greu reacțiile

Mercur Retrograd septembrie 2021. Ultimul Mercur Retrograd al anului 2021 a început ieri, 27 septembrie, și se va termina pe 18 octombrie.

Horoscop Mercur Retrograd, septembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile: situații complicate pe plan amoros pentru Gemeni, Leii își stăpânesc cu greu reacțiile
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2021   •   00:04

Mercur Retrograd are o semnificație astrologică aparte. Este planeta care reprezintă comunicarea de toate felurile. Când devine retrogradă, afectează profund modul în care comunicăm.

Stresul este un alt semn distinctiv al Mercur Retrograd și a recunoaște și accepta stresul poate fi de ajutor în gestionarea emoțiilor copleșitoare. De asemenea, este bine să luăm în considerare modul în care ne comportăm. În Mercur Retrograd, comunicarea prin postură este la fel de importantă ca cea verbală. Meditația poate ajuta pentru păstrarea echilibrului.

Mercur Retrograd septembrie 2021. La ce să se aștepte zodiile

Mercurul este planeta care guvernează comunicarea, călătoriile și tehnologia și, atunci când devine retrogradă, toate lucrurile legate de Mercur o pot lua într-o direcție greșită sau nedorită.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Berbec

Acest Mercur Retrograd vă va afecta relațiile, Berbecilor. Fiți atenți în special la lucrurile pe care le spuneți până pe 18 octombrie. Spuneți-i partenerului/partenerei de ce aveți nevoie fără să fie nevoit/nevoită să ghicească.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Taur

Taurilor, trebuie să fiți atenți la sănătate. Este perioada potrivită să vă concentrați pe suplimente, hidratare și somn. Aveți grijă la stres, v-ar putea sabota.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Gemeni

Pregătiți-vă pentru situații complicate pe plan amoros. Creativitatea va fi și ea afectată. Persoane pe care nu le doriți neapărat în viața voastră s-ar putea întoarce. Măsurați-vă cuvintele și reacțiile.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Rac

Situații tensionate în familie vă așteaptă de acest Mercur Retrograd. Nu luați o poziție defensivă orice ar fi. Cineva s-ar putea să nu își respecte angajamentele sau să spună ceva și să facă altceva.  Păstrați-vă calmul.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Leu

Veți avea dificultăți cu stăpânirea reacțiilor. Sunteți pasionali, de aceea trebuie să vă țineți departe de subiectele care vă aprind în mod obișnuit. După 18 septembrie, reacțiile impulsive își vor diminua din intensitate.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Fecioară

Aveți grijă la situația financiară. Diverse probleme fiscale și de securitate ar putea apărea, așa că fiți atenți la cheltuieli, dar și la ceea ce spuneți. Să lucrați cu un coleg din trecut ar putea aduce un succes. Explorați.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Balanță

Cuvinte neintenționate vă pot scăpa. Nu este nevoie să vă retrageți în meditație sau să vă izolați, dar vi se vor oferi oportunități de a vă chestiona stilul de comunicare.

Luați în considerare modul în care puteți îmbunătăți lucrurile și aveți grijă la manifestările autoritare. Chiar dacă vorbești pe un ton calm, oamenilor nu le va plăcea să primească indicații.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Scorpion

Este indicat să fiți mai introspectivi, pentru a nu arunca asupra celorlalți propriile greșeli. Chiar dacă simțiți că va trebui să vă mușcați limba pentru a nu face anumite observații potențial deranjante, este indicat să procedați în acest fel.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Săgetător

Concentrați-vă la cum puteți fi un colaborator mai bun. Deși poate fi tentant să vă lăsați spiritul liberal în contextele sociale, nu doriți să jigniți pe nimeni. Lăsați glumele și observațiile pentru altă dată și respectați cele mai simple și mai concise instrucțiuni posibile.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Capricorn

E timpul să vă exersați răbdarea. Acesta este un moment bun pentru a reveni la planuri pe care nu le-ați crezut fezabile. Examinați și revizuiți. Aveți ocazia să impresionați după 18 octombrie.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Vărsător

Vreți să mergeți într-o aventură? Verificați de două ori tot ceea ce este pe itinerariu. Dacă nu aveți planuri concrete, le puteți amâna până pe 18 octombrie. În caz contrar, acordați atenție fiecărui detaliu.

Mercur Retrograd septembrie 2021 pentru Pești

Sunteți gânditori abstracți, Peștilor, dar adevărul este că nu toată lumea va aprecia căile voastre poetice în acest Mercur Retrograd. S-ar putea să doriți să luați în considerare o nouă abordare. Dacă apar sentimente puternice, mai degrabă decât să vă pierdeți în vârtejul lor, opriți-vă pentru a le observa.
 

×
Subiecte în articol: Mercur Retrograd Horoscop
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close