Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mihai Voropchievici: Eveniment astral major pe 6 martie. Cum este influențată fiecare zodie în parte

Horoscop Mihai Voropchievici: Eveniment astral major pe 6 martie. Cum este influențată fiecare zodie în parte

Horoscop Mihai Voropchievici: Eveniment astral major pe 6 martie. Cum este influențată fiecare zodie în parte
Sursa foto: foto: captura Antena 3
02 Mar 2019   •   20:15

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, sâmbătă, la Adevăruri ascunse despre influența pe care o va avea intrarea, pe 6 martie a planetei Uranus în zodia Taur.

Acest fapt are loc pentru prima dată în ultimii 84 de ani și aduce schimbări importante pentru toate zodiile:

HOROSCOP BERBEC: Scapă de poverile din viața ta. Ai avut multe greutăți în anii precedenți și nu meritai să le cari în spate. Schimbă-ți identitatea, atitudinea, pentru că trebuie să devii maleabil. Fii mai bun, mai conștient decât ai fost până acum.

HOROSCOP TAUR: Acceptă schimbarea, deschide-ți orizontul. Nu poți să deții tu controlul asupra oportunităților care apar. Poți obține orice din orice fel de oportunitate.
HOROSCOP GEMENI: Uranus îi ajută să scoată la iveală tot ce au ei ascuns și să îi elibereze de acel trecut. Pot să viseze la ceva mai bun.

HOROSCOP RAC:Racii sunt ajutați de Uranus să scape de ghinioane, să scape de eșecurile care i-au marcat. Își pot extinde limitele și ieșirea din confort îi va ajuta să trăiască în prezent.

HOROSCOP LEU: Leii vor face câteva schimbări în plan personal. Trebuie să-și folosească intuiția, dar pot selecta și sfaturile primite de la prieteni.

HOROSCOP FECIOARĂ: Va trebui să creadă în visurile ei și chiar să le transforme în realitate. Uranus mai pune și piedici, dar nu trebuie să te dai bătut. Fecioarele au în ele o forță care le va ajuta să-și vadă țelul împlinit.

HOROSCOP BALANȚĂ: Orice mișcare, orice decizie în plan profesional e foarte importantă anul acesta. Fii prudent: nu munci foarte mult pe degeaba! Avantajul Balanțelor e că sunt susținute de ce din jur necondiționat.

HOROSCOP SCORPION: Scorpionii sunt obligați să trăiască în prezent. Pot găsi fericire în lucrurile care apar acum. Uranus îi sfătuiește să dea dovadă de mai mult curaj. Spargeți niște tipare vechi ca să vedeți în ce ipostază plăcută veți ajunge.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Ai ocazia să schimbi ceva major, mai ales în plan sentimental.

HOROSCOP CAPRICORN: Alegerile de acum vă pot schimba radical viața profesională. Faceți tot ce este bun, asimilați tot ce vă este de folos pentru a ajunge la succes.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Nu te teme de schimbări. Alege cu inima! Nu te lăsa influențat și traiește cum vrei tu, nu cum vor alții.

HOROSCOP PEȘTI: Pot convinge pe toți cei din jur, au o forță de convingere în orice plan. Nu te îmrăștia în detalii. Reușitele în acest an sunt fantastice și mai aproape decât oricând.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close