Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici, horoscop inedit cu ajutorul runelor. La ce să ne aşteptăm săptămâna viitoare

Mihai Voropchievici, horoscop inedit cu ajutorul runelor. La ce să ne aşteptăm săptămâna viitoare

Mihai Voropchievici, horoscop inedit cu ajutorul runelor. La ce să ne aşteptăm săptămâna viitoare
14 Mai 2016   •   20:39

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat, sâmbătă la "Adevăruri ascunse", un horoscop inedit, cu ajutorul runelor. Iată predicţiile pentru săptămâna viitoare:

Există o incantaţie. Le cerem să obţinem cele mai bune rezultate pentru fiecare zodie. Le luăm la rând, 12 rune. Şi acum, prima este pentru Berbec. Să vedem ce enunţă aici. Le va oferi siguranţă şi protecţie împotriva forţelor malefice. S-ar putea să intre pe incidenţa unor lucruri mai puţin plăcute. Este o rună de protecţie”

Asta e cu susul în jos. Taurului îi merg toate aşa. Îi spune să se odihnească pentru că vine o săptămână foarte grea”

Din nou rună cu susul în jos. Asta înseamnă piedici. Pentru Gemeni e săptămâna aventurilor. O dragoste nouă, pasională”

Răcuşorii au fost şi sunt tensionaţi. Să vă relaxaţi şi vă dă un indicator de bază. Racul este alarmat că o persoană apropiată nu se simte bine. Din contră. Să treci pe la ea, că îi e dor de tine”

La Lei este o atenţionare fantastică. Sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă. Un soi de revigorare, fizic şi psihic. Au o energie extraordinară”

Şi Fecioara a avut câteva piedici. Când o rună este răsturnată, tot ce se întreprinde în perioada respectivă se rezolvă cu greutate. Este o rună care sfătuieşte să daţi la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Pregătiţi-vă pentru un AN mai bun. Este o predicţie fantastică pentru Fecioare”

Ce a ieşit pentru Balanţă este Winnerul. Să fiţi siguri că aţi câştigat pe toate planurile”

Scorpionul a avut încercări, este sfătuit să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Este o săptămână în care orice faceţi, nu forţaţi nota. Norocul e de partea lor”

Pentru Săgetători, apar favoruri. Săptămâna următoare este una cu veşti bune şi un cadou surpriză”

Capricornul se refugiază în muncă şi aştepta să primească lucruri bune. Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore”

Vărsătorii au o săptămână de aşteptare, un pic tensionată. Să fiţi pregătiţi pentru o schimbare foarte importantă. Sunt lucruri fantastic de bune”

Peştii au simbolul divinităţii. Săptămâna viitoare toate lucrurile care vin sunt necunoscute. Toate vin din porunca şi cu ajutorul Divinităţii”

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Horoscop rune
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close