Antena 3 CNN Horoscop Nu vei ști niciodată că bărbații din aceste zodii sunt îndrăgostiți de tine

Nu vei ști niciodată că bărbații din aceste zodii sunt îndrăgostiți de tine

Nu vei ști niciodată că bărbații din aceste zodii sunt îndrăgostiți de tine
08 Apr 2019   •   12:13

Pentru bărbați, în general, e dificil să-și mărturisească sentimentele de iubire față de o anumită persoană, motiv pentru care în cele mai multe situații ajung să o piardă definitiv și irevocabil. Află mai jos care sunt cele mai închise semne zodiacale în ceea ce privește iubirea.

La capitolul ascunderea sentimentelor, cel mai bine stau Vărsătorii. Ei sunt cei mai închiși sentimental din tot zodiacul, au propria lor sferă în care trăiesc și se feresc să-și dea pe față sentimentele reale față de o anumită persoană. Dacă se îndrăgostește, reușește cumva să țină ascuns acest lucru, însă s-ar aștepta ca persoana respectivă să îi înțeleagă sentimentele fără ca el să-i dea de înțeles asta. 

În ceea ce privește nativii în Taur, aceștia sunt firi cu sufletul predominant închis. Ceea ce-i împiedică pe bărbații Taur să-și exteriorizeze sentimentele este neîncrederea în persoana respectivă, teama de a nu îi revela odată cu sentimentele și punctele slabe, astfel încât acestea să aibă prilejul de a profita de ei. 

Datorită caracteristicii lor duale, Gemenii sunt abili în a-i face pe ceilalți să creadă că sentimentele lor pentru persoana de care în realitate sunt îndrăgostiți, sunt doar de prietenie. Prefăcându-se în fața celorlalți că amiciția lor este reală, nativii acestei zodii ajung ei înșiși să cadă în capcana propriei minciuni, poate și din dorința de a nu-și accepta propriile sentimente. Nimeni nu se va îndoi de cuvintele lor, tocmai pentru că sunt firi prietenoase și distractive cu cei din jur. Nici persoana de care este îndrăgostit nu va pune la îndoiala intențiile sale amicale, cu toate că și-ar dori, în sinea sa, să poată fi mai mult decât prieteni.

Și Berbecii se descurcă destul de bine la a ține în frâu sentimentele lor. Obișnuiesc să se plângă din anumite motive de persoana respectivă, în fața prietenilor comuni, tocmai pentru a nu da de bănuit vreo urmă de îndrăgostire. Punând în lumină toate defectele pe care le are respectiva persoană, duc într-o zonă obscură sentimentele sale de iubire, ajungând să creadă ei înșiși. Deși este o persoană care rezistă cu greu tentațiilor, nu-și vei revela niciodată sentimentele, astfel încât persoana de care este îndrăgostit nu va bănui nici măcar o secundă ceea ce simte de fapt pentru ea.

Citeste horoscopul complet pe yve.ro

×
Subiecte în articol: barbati Horoscop indragostit
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close