Antena 3 CNN Horoscop Perioadele cu Lună Plină în 2021. La ce să se aștepte zodiile și cum se pot pregăti

Perioadele cu Lună Plină în 2021. La ce să se aștepte zodiile și cum se pot pregăti

Luna Plină este întotdeauna un moment de intensitate energetică. Un moment de iluminare - atât la propriu, cât și la figurat. Așteptați să iasă la suprafață idei expuse, idei strălucitoare, claritate bruscă și influențele ascunse de la locul de muncă.

Perioadele cu Lună Plină în 2021. La ce să se aștepte zodiile și cum se pot pregăti
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   20:15

Lunile Pline sunt cunoscute pentru că au trasat temele actualului Ciclu Lunar la un punct culminant. Este un moment în care veți culege ceea ce semănați, fie că este vorba de fructele de succes ale muncii grele, fie de problemele dintr-un proiect prost planificat.

Pentru unii dintre noi, Lunile Pline pot fi, de asemenea, un moment de emoții sporite și tensiuni crescute. Deci, poate fi benefic să știm când vine următoarea Lună plină și să planificăm în jurul ei. Mai jos, vedeți toate Lunile Pline din 2021, numele lor în folclor și la ce să vă așteptați de la fiecare.

29 ianuarie - Luna plină a lupului în Leu

Leul aduce ego-ul în prim plan. Acesta este un moment bun pentru a face o căutare sufletească și auto-reflectare. Sporul de încredere al Leului vă poate ajuta, de asemenea, să faceți un salt de credință dacă aveți nevoie de el.

27 februarie - Lună plină de zăpadă în Fecioară

Aceasta este o Lună care te va apasa pentru a găsi echilibrul. Fecioara pământească vrea să fii practic și să ai grijă de tine. Doar nu lăsați perfecționismul ei să vă lase să deveniți extrem de critici.

29 martie - Lună plină caldă în Balanță

Balanța iubește să păstreze pacea, o influență energică destul de plăcută de simțit de pe o lună plină. Folosiți această energie pentru a vă ajuta să vă păstrați calmul atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. Aceasta va fi una dintre cele două superluni din 2021.

27 aprilie - Lună plină roz în Scorpion

Semnele de Lună plină în apă tind să ne facă mai emoționali. Gândește-te înainte de a vorbi și nu-ți lăsa inima să o ia la goană.

26 mai - Lună plină cu flori în Săgetător

Săgetătorul explorator este întotdeauna plin de energie pozitivă. Încercați și păstrați acest sentiment în timp ce ne pregătim pentru Mercur retrograd, care va sosi pe 29 mai. Aceasta este Super Luna noastră finală pentru 2021.

25 iunie - Lună plină de căpșuni în Capricorn

Acest Capricorn aduce un pragmatism atât de necesar în sezonul sensibil al Racului. Folosiți această lună harnică pentru a vă inspira să mai tăiați din lucrurile care s-au strâns pe lista sarcinilor de realizat.

24 iulie - Lună plină neagră în Vărsător

Prima dintre cele două Luni Pline din Vărsător din acest an și o amintire blândă de a nu fi mereu atât de precaut. Folosiți această explozie de energie pentru a gândi în afarazonei de confort.

22 august - Lună plină de sturioni în Vărsător

Vărsătorul inovator vrea să te gândești la mare. Folosiți acest timp pentru a realiza ceea ce ați visat anterior.

21 septembrie - Lună plină de recolte în Pești

Peștii dulci și sensibili îi pot încuraja chiar și pe cei mai lipsiți de emoție dintre noi să se deschidă. Permiteți-vă să dați frâu liber sentimentelor. Dar aveți grijă să nu stați prea mult în nesiguranță și să priviți spre partea plină a paharului.

21 octombrie - Luna plină de vânătoare în Berbec

Fii precaut în timpul acestei Luni. Berbecul este deja un semn intens și Lunile Pline pot amplifica acest sentiment. Nu este nevoie să vă grăbiți, amintiți-vă că lucrurile bune vin la cei care așteaptă.

19 noiembrie - Lună plină de castori în Taur

Natura și minuni materiale, Taurul este aici pentru a vă încuraja dorința de frumusețe. Încearcă să te apleci în confortul și confortul acestei energii - și încearcă să respingi voința de a fi încăpățânat. Această Lună aduce o Eclipsă de Lună parțială, așa că marcați-o în calendar.

19 decembrie - Lună plină rece în Gemeni

Energia Gemenilor este modalitatea perfectă de a întâmpina sezonul petrecerilor. Lunile Gemeni tind să scoată întotdeauna latura noastră socială, așa că înclinați-vă către ea și bucurați-vă.

×
Subiecte în articol: Horoscop luna plina zodii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close