Antena 3 CNN Horoscop Petrecere cu manele, alcool și arme la Medgidia, transmisă live pe Facebook - VIDEO

Petrecere cu manele, alcool și arme la Medgidia, transmisă live pe Facebook - VIDEO

Trei bărbaţi din Medgidia au încins spiritele de pe rețelele de socializare după ce s-au filmat în timpul petrecerii pe care o întrețineau cu manele şi băuturi alcoolice. Protagoniștii s-au jucat apoi cu o armă de tip airsoft.

Petrecere cu manele, alcool și arme la Medgidia, transmisă live pe Facebook - VIDEO
27 Apr 2020   •   17:12

Polițiștii din județul Constanța s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleț pe o rețea de socializare, în cursul zilei de luni, 27 aprilie.„

”În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei 3 bărbați s-au întâlnit la locuința unuia dintre ei, din județul Constanța, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceștia a folosit-o în filmulețul respectiv.

Polițiștii au stabilit faptul că arma este o replică de tip airsoft.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani (proprietarul armei) a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru că nu a respectat condițiile de păstrare ale armei, conform art. 129 pct. 32 din Legea 295/2004.

Ceilalți doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea O.M. 3/2020.”, se arată într-un comunicat transmis de autorități, remis replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: Medgidia alcool arme petrecere
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close