Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Pluto în Vărsător, 21 ianuarie, cel mai important tranzit astral. Balanţele şi Capricornii se reinventează

Horoscop Pluto în Vărsător, 21 ianuarie, cel mai important tranzit astral. Balanţele şi Capricornii se reinventează

Pluto în Vărsător ne va afecta pe fiecare dintre noi pentru o perioadă de 20 de ani. Zodiile care trec prin transformări radicale.

Horoscop Pluto în Vărsător, 21 ianuarie, cel mai important tranzit astral. Balanţele şi Capricornii se reinventează
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   22:59

Pluto este una dintre cele mai intense planete din astrologie, acționând ca o reprezentare a morții şi a distrugerii. Are un impact serios, indiferent dacă suntem pregătiți pentru asta sau nu.

Astrologii arată adesea cu degetul către Pluto atunci când se discută despre pandemia de Covid, invocând o conjuncție cu Saturn. Influența lui Pluto nu se limitează la distrugere; joacă, de asemenea, un rol în modul în care ne întoarcem din astfel de situații, permițându-ne să ne transformăm și să evoluăm. 

Pluto este cea mai îndepărtată planetă din sistemul nostru solar și nu îi simțim întotdeauna prezența, deși lucrează constant din culise. Călătoria sa prin Vărsător începe pe 23 martie, atrăgându-ne atenția asupra problemelor de tehnologie, politică și revoluție. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Berbec

Călătoria lui Pluto prin Vărsător te va afecta la nivel de comunitate. S-ar putea să începi să investești mai mult în perfecționarea identității tale, găsind modalități de a te separa de ceilalți fără a intra într-o stare de izolare. Energia din joc va avea un impact puternic de fiecare dată când îți explorezi independența, permițându-ți să te simți mai liber și mai deschis. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Taur

Pregătește-te pentru schimbările fundamentale în următorii ani, dragi Taur, deoarece călătoria lui Pluto prin Vărsător activează sectorul diagramei tale care guvernează succesul. Giganții industriei tale pot cădea, iar dinamica se va schimba dramatic pe măsură ce abuzurile de putere sunt dezvăluite, determinându-te să accepți și să preiei controlul asupra propriilor circumstanțe. Te vei simți brusc mai strict cu tine, pe măsură ce presiunea de a reuși crește, iar lecțiile karmice vor apărea pe măsură ce universul te împinge să te transformi în viața profesională.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Gemeni

Lecții importante de viață pentru tine în următorii ani. Acumularea de experiențe personale va aduce creșterea naturii tale pline de compasiune. Supraviețuirea propriilor pierderi vă va ajuta să găsiți răbdare pentru cei care s-ar putea lupta și vă puteți simți inspirat să vă împărtășiți înțelepciunea lumii prin intermediul grupurilor de sprijin online. Luați în considerare să împărtășiți ceea ce ați învățat cu o generație mai tânără, dar evitați tentația de a presupune că știți mai bine, înțelegând că drumul fiecăruia se desfășoară diferit.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Rac

Poate fi dificil pentru familia și prietenii tăi să țină pasul cu tine, deoarece intrarea lui Pluto în Vărsător pornește sectorul hărții tale care guvernează transformarea. Întrucât Pluto întruchipează teme legate de reînnoire și evoluție, te vei simți mai inspirat ca niciodată să pășești în sfârșit în rolurile pe care ai visat să le asumi. Va fi important să te apleci asupra ambițiilor tale în următorii ani, înțelegând că ești responsabil pentru propriul tău sentiment de împlinire. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Leu

Gândurile tale se vor concentra pe teme legate de iubire și companie. Pluto se mută în Vărsător și în sectorul diagramei tale care guvernează relațiile. Deși conexiunile romantice se vor simți cu siguranță mai importante pentru tine. Pe măsură ce prioritățile tale se schimbă în mod natural în următoarele două decenii, la fel se va schimba și compania pe care o păstrezi. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Fecioară

Un îndemn puternic de a-i ajuta pe ceilalți să-și trăiască cea mai bună viață va acționa ca o forță călăuzitoare pentru tine în următorii 20 de ani, dragă Fecioară, în timp ce Pluto călătorește prin Vărsător și casa ta a șasea solară. Aceste vibrații vor scoate la iveală reparatorul natural care trăiește în interior, permițându-vă să vedeți erorile, pașii greșiți și comportamentele rele cu o claritate acută. Deși talentul tău de a identifica exact ce necesită schimbare se va manifesta ca o superputere, ar fi ușor să te simți copleșit dacă ești prea exigent atât cu tine, cât și cu ceilalți. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Balanţă

O dorință puternică de a te exprima va veni din adâncul tău, deoarece călătoria lui Pluto prin Vărsător activează sectorul diagramei tale care guvernează creativitatea și talentele naturale. Veți fi într-o poziție unică de a vă perfecționa prin artă, oferindu-vă o marjă de a vă dedica fără scuze timpul și de a vă concentra pe cultivarea hobby-urilor și intereselor. Nu-ți fie teamă să te îndepărtezi de vechile probleme cu care ai fost crescut și să îmbrățișezi spiritul tău cel mai liber.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Scorpion

Oferă-ți mult loc pentru creșterea emoțională, dragă Scorpion, în timp ce Pluto migrează în Vărsător și în casa ta solară a patra. Acest climat cosmic va lumina ciclurile care există în arborele dvs. genealogic, ajutându-vă să vedeți ce obiceiuri sau comportamente le-ați purtat de la adulții care v-au modelat și dacă sunt sănătoși. S-ar putea să te trezești călătorind adânc în psihicul tău, retrăind situații sau experiențe care au lăsat o amprentă puternică asupra ta. De asemenea, ar putea fi înțelept să căutați ajutorul unui terapeut dacă trecutul dvs. este zdruncinat de dinamici complexe, care sunt prea greu de descurcat pe cont propriu, sau dacă aveți probleme cu întreruperea ciclurilor toxice.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Săgetător

Universul este despre cicluri. Odată ce Pluto intră în Vărsător și a treia ta casă solară, vei începe să observi schimbări în modul în care gândești, vorbești și înveți. Deși ești capabil să descurci idei complexe, acum ar putea fi un moment bun pentru a revizui cunoștințele de bază sau modalitățile de comunicare. Veți fi într-o poziție unică pentru a vă simplifica viața în această eră astrologică, mai ales dacă aveți grijă să vorbiți atent și direct cu oamenii pe care îi iubiți. 

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Capricorn

Schimbări majore vin în finanțele tale, dragă Capricorn, pe măsură ce Pluto migrează în Vărsător și în sectorul diagramei tale care guvernează materialismul și banii. Acest climat cosmic se referă la transformarea situației fiscale, ajutându-vă să acumulați avere. Va trebui mai întâi să vă ocupați de orice datorie persistentă acumulată de-a lungul anilor, deoarece universul vă cere să tăiați legăturile cu astfel de ancore înainte de a da o mână de ajutor pentru a vă ridica statutul monetar. Un sentiment de împuternicire vă va determina dorința de a genera fluxuri de numerar pe măsură ce deveniți mai conștienți de modul în care banii pot crește perspectivele.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Vărsător

Vei simți intrarea lui Pluto în Vărsător mai mult decât orice alt membru al zodiacului. Deși te afli într-o poziție unică de a-ți transforma complet și de a-ți îmbunătăți viața, asta nu înseamnă că drumul spre realizare va fi ușor. De fapt, temele legate de moartea ego-ului sunt puternice în diagrama ta, deși acceptă când este timpul să mergi mai departe.

Horoscop Pluto în Vărsător pentru Peşti

Călătoria lui Pluto prin Vărsător activează sectorul hărții voastre care guvernează autoreflecția. Această plasare planetară va cere să vă aruncați o privire sinceră asupra voastră, înțelegând cum anumite acțiuni sau alegeri au condus la locul în care vă aflați astăzi. Când porniți în această călătorie, aveți grijă să vă identificați punctele forte și punctele slabe, deoarece vă veți afla într-o poziție unică pentru a vă elibera de tiparele nesănătoase.

×
Subiecte în articol: Horoscop Pluto varsator zodii
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close