Antena 3 CNN Horoscop Să nu le superi! Cinci zodii care obișnuiesc să blesteme

Să nu le superi! Cinci zodii care obișnuiesc să blesteme

Să nu le superi! Cinci zodii care obișnuiesc să blesteme
10 Aug 2017   •   14:10

De cate ori nu vi s-a intamplat si voua sa va enervati si sa incepeti sa blestemati persoana de langa voi? Ei bine de acum inainte aveti mare grija pe cine suparati. Ele sunt cele cinci zodii care obișnuiesc să blesteme.

Berbec

Berbecii sunt foarte usor de suparat, iar cand se enerveaza, acestia nu se mai pot gandi la altceva decat la cum se pot razbuna pe persona care le-a gresit in mod voit, iar atunci este o posibilitate sa blesteme foarte rau persoana care a gresit in fata lor. Acestia nu vor invata sa ierte decat in cazul in care este la mijloc o iubire adevarata ce va sta in calea urii si a greselii facute.

Leu

Nativii zodiei leu sunt foarte capriciosi si au mereu constiinta impacata ca toti oamenii sunt sub nivelul lor si ca nu au aceleasi drepturi ca ei, iar aceasta gandire ii face sa creada ca nimeni nu are dreptul sa le greseasca sau sa ii insele, iar asta poate foarte usor sa ii faca sa se supere atat de tare incat sa aduca blesteme la adresa celor care au gresit, chiar daca pe urma este posibil sa le para rau pentru cele spuse.

Acestia spun multe cuvinte doar la nervi iar ulterior le regreta, iar de multe ori chiar sunt rezolvarea problemelor acele pareri de rau sincere, spuse persoanei potrivite.

Fecioara

Fecioara este o zodie foarte calma si corecta cu toata lumea, indiferent de rasa sau sex, deoarece ea vede partea buna din oameni, fara sa faca diferente intre ei. Dar deoarece este atat de corecta cu oricine ii apare in cale, asta o face sa se supere extrem de tare cand este nedreptatita sau furata pe fata, dupa ce a fost corecta atat de mult timp cu respectiva persoana, blestemand foarte rau in acele clipe, uitand de toata bunatatea care este in sufletul sau. Fecioarele sunt adesea foarte usor de suparat fiindca au mereu incredere in oamenii din jurul lor crezand ca toti oamenii vor fi foarte corecti cu ei. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii blestem
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close