Antena 3 CNN Horoscop Trei zodii de oameni foarte răi! De cine trebuie să stai departe

Trei zodii de oameni foarte răi! De cine trebuie să stai departe

Trei zodii de oameni foarte răi! De cine trebuie să stai departe
07 Mar 2018   •   14:14

Daca va intrebati la cine sa aveti grija cand vine vorba de oameni pe care sa ii aveti in preajma, ei bine exista cateva zodii de care trebuie sa te feresti cat poti de mult.

Berbec

Berbecii sunt persoane extrem de egoiste. Sunt atat de preocupati de propria persoana si de propriile nevoi incat ai putea muri langa ei si nu si-ar da seama. Mai mult, sune persoane extrem de rele si impulsive. Spune ce le trece prin cap fara a se gandi ca ii pot rani pe cei din jur, indiferent ca este vorba de familie, persoana iubita sau colegi. Iar asta nu-i nimic, comparativ cu momentele in care se enerveaza, de cele mai multe ori din nimicuri. Explodeaza instant, tipa, urla, dau vina pe altii pentru propriile lor greseli si nu se dau in laturi de la a apela si la violenta fizica, nu doar verbala. 

Leu

Leii au o atitudine regala si se considera regi sau regine peste celelalte zodii. De altfel sunt persoane fermecatoare si sunt constiente de acest lucru. Apeleaza la acest atuu pentru a obtine ceea ce isi doresc, deoarece nimeni nu poate rezista in fata farmecelor acestor nativi. Acesti nativi simt nevoia sa fie in centrul atentiei si nu te vor crede cand le vei spune ca lumea nu se invarte in jurul lor. Nu pun pret pe timpul altora si vor intarzia fara regrete de cate ori iti vei face planuri cu ei. Pe langa faptul ca sunt foarte plini de ei, sunt si foarte incapatanati. Adora sa le dea celorlalti sfaturi despre cum sa se imbrace si cum sa se poarte, dar nu accepta sugestii de la altii. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: oameni rai zodii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close