Antena 3 CNN Horoscop Trendul astral al săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Pătrășcanu

Trendul astral al săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Pătrășcanu

Trendul astral al săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Pătrășcanu
29 Apr 2018   •   10:22

Atenție la visele și intuițiile pe care le aveți în această noapte, duminică spre luni, dar și luni spre marți, pentru că sunt sub influența Lunii Pline și asta înseamnă că Universul comunică cu noi și ne inspiră cum să facem bani sau cum să ne punem în valoare atuurile, dar și abilitățile practice, adică să ne susținem pe propriile forțe. 

Luna intră apoi în descreștere, semn că pentru a prospera trebuie să acționăm. Avem abilitatea de a negocia, de a discuta, de a contacta persoane importante. Mulți se bazează pe discuții și pe farmec verbal, cum știm să ne adresăm, să ne transmitem ideile, să le susținem. 

Vărsătorii ar trebui să fie mai atenți în această perioadă pe partea de carieră. Fie li se propune o funcție mai mare, mai interesantă, provocări mai mari în carieră. De provocări au parte și Scorpionii și Leii. Trebuie să muncească mult ca să dovedească ce știu și să profite de aceste momente. Cele mai favorizate sunt Fecioarele și Capricornii în sensul că se mobilizează mai repede, sunt mai practice, valorifică mai repede oportunitățile care apar. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close