Antena 3 CNN Horoscop Voi cu Voicu. Nelu Vicleanu vă dezvăluie secretele Feng Shui pentru o viață plină de noroc și prosperitate

Voi cu Voicu. Nelu Vicleanu vă dezvăluie secretele Feng Shui pentru o viață plină de noroc și prosperitate

Voi cu Voicu. Nelu Vicleanu vă dezvăluie secretele Feng Shui pentru o viață plină de noroc și prosperitate
09 Mar 2019   •   21:13

Astrologul, numerologul și specialistul în Feng Shui Nelu Vicleanu a vorbit sâmbătă, la ”Voi cu Voicu”, despre câteva secrete ale Feng Shui pe care le putem urma cu toții.

Începând de la felul cum arată până la capacitatea lor de a purifica aerul sau de a decora o cameră, florile din casă pot avea o energie pozitivă sau, dimpotrivă, pot influența negativ energia locuinței tale. 
Plantele recunoscute ca fiind aducătoare de energie pozitivă sunt în mare parte acelea care au frunze mari, cărnoase și care purifică aerul - un element de bază în filozofia feng shui.

Este bine să aduci o plantă nouă în casă la începutul lunii sau al anului, pentru a simboliza un început sănătos pentru tine și familia ta. Foarte important e și locul în care plasezi florile. Conform principiilor feng shui, pentru plantele de apartament cele mai bune zone dintr-o încăpere sunt cele de est și sud-est.

Bucătăria este în directă legătură cu abilitatea ta de a atrage bani. Păstrează ordine în cămară și frigider, în care trebuie să ai mâncarea proaspătă. Pentru a atrage și mai mulți bani, păstrează curat și cuptorul și evită să tot depozitezi lucruri pe masă.

Pentru a aduce mai multă prosperitate în casă este important să creezi un mediu care este vibrant, sănătos şi fără dezordine. Lucrurile lăsate care pe unde fură energia pozitivăde care ai nevoie.

Lumina puternică generează întotdeauna energie yang iar energia solară este revigorantă. Nu întunecaţi, deci, niciodată livingul prin folosirea jaluzelelor sau a draperiilor prea groase.

Fiți atenți inclusiv la numărul casei voastre. Dacă locuiți la numărul 12, verificați ce înseamnă în Feng Shui atât numerele 1 și 2, dar și 3, după cunoscuta regulă a numerologiei.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Feng Shui
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close