Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care au tendința să facă numai alegeri neinspirate în viață. Cine sunt ghinioniștii horoscopului

Zodiile care au tendința să facă numai alegeri neinspirate în viață. Cine sunt ghinioniștii horoscopului

Zodiile care au tendința să facă numai alegeri neinspirate în viață. Cine sunt ghinioniștii horoscopului
Sursa foto: Foto: Pexels
09 Feb 2018   •   10:11

Dacă ideea de a lua decizii neinspirate e străină pentru tine, poate că te întrebi ce îi determină pe ceilalți să își saboteze constant viața prin alegerile pe care le fac.

Acestea sunt zodiile care tind să să facă alegeri neinspirate în viață:

Săgetător

Săgetătorii sunt firi spontane care cred că planificarea poate să năruie un lucru care altfel ar fi fost distractiv. Aceștia obișnuiesc să ia deciziile pe moment, mai ales când călătoresc pentru că nu vor să piardă nimic. Problema este însă că, dacă ar fi făcut niște cercetări înainte, ar fi putut să ia o decizie mai bună.

Capricorn 

Ai crede că o zodie atât de practică, muncitoare și de încredere ia cele mai bune decizii, dar asta este departe de adevăr. Capricornii știu că lumea are așteptări și pretenții mari de la ei, așa că, ocazional, caută să evadeze din mediul acesta prin impulsivitate. Toată această spontaneitate însă se transformă foarte repede și foarte ușor într-o serie de decizii greșite, informează elle.ro.

Berbec

Dacă pentru Capricorni impulsivitatea este neobișnuită, pentru Berbeci este o componentă esențială a personalității lor. De asemenea, aceștia sunt firi nerăbdătoare, iar nerăbdarea împreună cu spontaneitatea și nevoia de aventură sunt rețeta perfectă a dezastrului.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop alegeri astre
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close