Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care se despart de Ziua Îndrăgostiților. Cine sunt ghinioniștii horoscopului

Zodiile care se despart de Ziua Îndrăgostiților. Cine sunt ghinioniștii horoscopului

Zodiile care se despart de Ziua Îndrăgostiților. Cine sunt ghinioniștii horoscopului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Feb 2018   •   18:15

Deși majoritatea zodiilor vor petrece momente romantice împreună cu perechea lor, trei nativi au toate șansele să aibă probleme în relația de cuplu și chiar să se despartă de Ziua Îndrăgostiților. 

Berbec

Într-o relație, Berbecului îi place să grăbească mereu lucrurile. Deși personalitatea puternică a acestuia a ajutat în cucerirea actualului partener, în acest an, de Ziua Îndrăgostiților, tocmai caracterul îl va face să se despartă de persoana cu care are o relație. Nu va înceta să își domine jumătatea nici măcar în această zi, ceea ce va duce la multe discuții în contradictoriu.

Fecioară

Se știe despre Fecioare că sunt cele mai critice semne din tot zodiacul. Deoarece este o persoană destul de negativistă, aceasta nu se va bucura de cadoul pe care i-l va face persoana iubită și chiar îl va refuza. Tocmai acest lucru va duce la despărțirea definitivă de jumătatea sa, divahair.ro.

Scorpion

Deși este sinceră și loială într-o relație, în acest an există șanse mari să își înșele perechea și să se lase vrăjită de alt bărbat. Deși această aventură va dispărea la fel de repede ca o furtună, jumătatea ei nu va accepta acest lucru și va dori să pună capăt acestei legături chiar de Ziua Îndrăgostiților.

×
Subiecte în articol: zodii Ziua Indragostitilor Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close