Antena 3 CNN Horoscop Zodiile predispuse la câștiguri uriașe în luna octombrie

Zodiile predispuse la câștiguri uriașe în luna octombrie

Zodiile predispuse la câștiguri uriașe în luna octombrie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Sep 2017   •   15:47

Luna octombrie vine cu câștiguri uriașe pentru unele zodii. Totul le va merge din plin și se vor simți mai fericiți ca niciodată, căci vor avea bani suficienți ca să-și satisfacă toate mofturile, scrie ele.ro.

Iată cine sunt norocoșii:

Fecioara va avea nu doar o luna prospera din punct de vedere financiar, ci chiar un an intreg incepand din octombrie. Va straluci pur si simplu, va iesi in evidenta la modul bun, va capata un statut social mai ridicat si, deci, venituri mai mari. Eforturile lui vor fi apreciate de cine trebuie si rasplatite pe masura. De bunastarea sa se vor bucura si cei din jur pentru ca e binecunoscut altruismul sau si faptul ca este o persoana responsabila. S-ar putea trezi chiar cu o suma mare venita dintr-o mostenire.

Octombrie este o luna foarte promitatoare din toate punctele de vedere pentru Balanță, dar mai ales in ceea ce priveste situatia financiara, care va fi infloritoare. Se va simti indraznet si va avea curajul sa puna in aplicare proiecte noi, care in urma cu ceva vreme nu ii pareau promitatoare. Daca va sti cum sa le conduca, va avea de castigat foarte mult de pe urma lor. Se poate baza pe ajutorul astrelor, dar va avea si de munca pentru succesul financiar. Norocul cel mai mare il vor avea insa spre finalul lunii.

Viata va deveni mai usoara pentru nativul Varsator incepand cu luna octombrie prin sporirea veniturilor. Vor exista o multime de oportunitati de imbogatire, doar ca nu chiar peste noapte, totul necesita rabdare. In cel mai probabil caz va fi nevoie sa calatoreasca peste mari si tari pentru a lega parteneriate de durata, care sa ii permita sa-si duca visurile la indeplinire. Bine ar fi sa joace la Loto, pentru ca au sanse uriase sa ia potul cel mare.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop fecioara balanta varsator
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close