Antena 3 CNN International News Un pilot a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în timpul unei petreceri, în Mexic

Un pilot a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în timpul unei petreceri, în Mexic

Tragedie la o petrecere dată de doi părinți pentru a afla sexul bebeluşului lor. Pilotul, care trebuia să scrie un mesaj pe cer, a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit, sub privirile îngrozite ale invitaților.

Un pilot a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în timpul unei petreceri, în Mexic
Sursa foto: Platfoma X
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2023   •   17:48

Avionul a utilizat fum roz în timp ce zbura deasupra unui cuplu care aștepta în fața unui panou pe care scria „Oh baby", înconjurat de baloane colorate. Martorii au relatat că aripa stângă a avionului s-a despins de fuselaj, iar pilotul a schimbat direcția de mers, îndepărtându-se rapid de grupul de oameni de sub el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoritățile din statul Sinaloa au anunțat că pilotul a murit la spital în urma accidentului. Numele pilotului nu a fost dezvăluit, iar cauza accidentului va fi stabilită în urma anchetei. Nu au fost alte victime ale accidentului aviatic, notează CNN.

Petrecerile de dezvăluire a sexului au fost concepute ca o modalitate distractivă de a spune familiei și prietenilor dacă mama însărcinată va aduce pe lume o fetiță sau un băiat. Fenomenul a luat amploare în America de Nord și de la mici petreceri cu tort s-a ajuns la evenimente de amploare și costisitoare.

La o petrecere din 2017 din Arizona, invitații au fost rugați să tragă într-o țintă improvizată pe care erau scrise cuvintele „Băiat" și „Fată". Ținta era ambalată într-un material exploziv și în urma exploziei au luat foc tufișurile din jur. Incendiul de vegetație s-a extins pe o suprafață uriașă, iar pagubele suportate de organizatorii petrecerii au fost de peste 8 milioane de dolari, notează Mediafax. 

În statul Iowa, în octombrie 2019, o petrecere de dezvăluire a sexului a luat-o razna când familia a construit involuntar o bombă artizanală. Dispozitivul s-a declanșat și întreaga scena a explodat, omorând una dintre bunicile aflate la eveniment.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close