Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, postul de televiziune nr. 1 din Romania

Antena 3, postul de televiziune nr. 1 din Romania

Antena 3, postul de televiziune nr. 1 din Romania
15 Ian 2012   •   11:30

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune din Romania in a treia zi de manifestatii pro Raed Arafat si anti presedinte. Informatiile la cald, transmisiile in direct din toata tara si dezbaterile din studio au facut ca romanii sa prefere Antena 3 atat in timpul zilei, cat si seara, in cel mai disputat interval orar.

Datele de audienta inregistrate au plasat Antena 3 inaintea tuturor celorlalte televiziuni din Romania, postul de nisa inregistrand o medie de 14.1.% cota de piata pe intreaga zi, in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani, conform Kantar Media.



In intervalul orar 19-24, cand reporterii Antena 3 Petre Nechita, Simona Botog si Florentina Ilie au transmis in direct din P-ta Universitatii, postul de stiri parte a INTACT Media Group a inregistrat o medie de 7 puncte rating si 14.2% cota de piata, situandu-se pe locul 1 in clasamentul tuturor posturilor tv.



Varful de audienta a fost inregistrat la ora 21:07, cand Antena 3 a atins 8.9% rating și 16.1% market share, iar editia speciala realizata de Alessandra Stoicescu era urmarita de 818.000 de telespectatori si se impunea ca lider de piata.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close