Antena 3 CNN Actualitate Media Ciutacu şi Badea şi-au botezat premiul. Donaţiile pentru Florica Lavric au depăşit miliardul

Ciutacu şi Badea şi-au botezat premiul. Donaţiile pentru Florica Lavric au depăşit miliardul

Ciutacu şi Badea şi-au botezat premiul. Donaţiile pentru Florica Lavric au depăşit miliardul
Sursa foto: Foto: mircea-badea.ro
11 Sep 2012   •   15:23

Campania umanitară declanşată de Victor Ciutacu şi Mircea Badea, în beneficiul campioanei olimpice la canotaj Florica Lavric, bolnavă de cancer, se apropie de final.

Până acum, după şedinţa foto a celor două vedete ale Antenei 3, suma din conturile deschise la Volksbank pentru participarea la licitaţia generic supranumită "Ciutacu şi Badea la budigăi" a depăşit miliardul de lei vechi (peste 100.000 RON ).

Din aceştia, 700 de milioane lei vechi (70.000 RON ) sunt deja, fizic, la destinatar.

Mâine, Ciutacu şi Badea vor face donaţiile individuale promise şi vor vira o sută de milioane lei vechi (10.000 RON ), de la Florica Lavric, în semn de solidaritate, către multipla campioană la şah Gabriela Olăraşu, la rândul ei aflată într-o luptă dramatică pentru supravieţuire.

Se mai pot face donaţii până pe 17 septembrie 2012, dată când se va închide contul şi se vor vira în contul personal al Florică Lavric restul banilor strânşi prin generozitatea sutelor de donatori.

Posterul de la şedinţa foto promis câştigătorului licitaţiei este gata, la fel şi cărţile poştale pentru toţi donatorii care au trimis adresa de corespondenţă pe mail ([email protected]). Victor Ciutacu şi Mircea Badea vor ieşi la masă împreună cu donatorul cel mai generos şi-i vor oferi posterul cadou.



De asemenea, ca un gest de recunoştinţă şi mulţumire publică pentru că s-a alăturat campaniei lor, cei doi realizatori de televiziune îi vor face o vizită în Olanda, imediat după revenirea de la tratamentul din SUA, fostului internaţional de fotbal Mihăiţă Neşu.

CUM PUTEŢI DONA:

Numele şi prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL
Scop/detalii plată: vă treceţi NUMELE ŞI PRENUMELE VOSTRU şi apoi: DONAŢIE pentru FLORICA LAVRIC!

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701 (pentru Ron)

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101 (pentru Euro)

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101 (pentru USD)


VOLKSBANK ROMANIA SUCURSALA PREMIUM PLAZA

IMPORTANT!!! Cei care fac donaţii din străinătate trebuie să completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR… acesta este: VBBUROBU

Ce puteţi câştiga? Câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. Restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

Suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric.

Odată golit, contul se desfiinţează.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close