Antena 3 CNN Show Showbiz A câştigat Miss World. Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

A câştigat Miss World. Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

A câştigat Miss World. Cine este cea mai frumoasă femeie din lume
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   11:55

Cea mai frumoasă femeie din lume este, în acest an, o studentă la conservator din China. Yu Wenxia, în vârstă de 22 de ani, a câştigat sâmbătă concursul Miss World, desfăşurat tot în China.

Pe locurile doi şi trei s-au clasat Miss Ţara Galilor şi, respectiv, Miss Australia. România nu a fost reprezentată.

China nu mai câştigase, până acum, decât o singură dată coroana de Miss World. Victoria a fost aplaudată cu entuziasm de compatrioţii noii regine a frumuseţii, aflaţi în sală.

În timpul finalei, tânăra de 1,77 metri a declarat că îşi doreşte să ajute cât mai mulţi copii să fie fericiţi, aşa cum a fost şi ea ajutată.

Locul ales pentru desfăşurarea concursului a fost destul de insolit: oraşul minier Ordos, din deşertul Gobi, care s-a dezvoltat exploziv în ultimii ani. Veniturile fabuloase ale minelor au creat numeroşi milionari, dar şi un uriaş "balon imobiliar": multe cartiere noi din Ordos sunt nelocuite, ceea ce i-a adus tristul renume de "cel mai mare oraş fantomă al planetei".

Acum, însă, el va rămâne în memorii ca locul victoriei chinezeşti în concursul Miss World. Competiţia este o rivală a concursului Miss Univers, organizat acum de Donald Trump.



×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close