Antena 3 CNN Life 10 sfaturi practice pentru designul biroului de acasă

10 sfaturi practice pentru designul biroului de acasă

Dacă lucrați de acasă este ideal să aveți un spațiu de lucru dedicat, pentru ca atenția să nu vă fie ușor distrasă.

10 sfaturi practice pentru designul biroului de acasă
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2023   •   14:04

Adesea, o cameră atent decorată poate inspira creativitatea. Înainte de a începe, luați în considerare cine va folosi spațiul (este pentru el, pentru ea, pentru copii?) și cum va fi folosit (lucrați în mod tradițional de la 9 la 5 sau vă dedicați unui proiect secundar?). Am adunat o multitudine de idei de design pentru biroul de acasă, pentru a vă ajuta să maximizați spațiul - chiar dacă decorați doar o zonă liniștită pentru a citi sau o întreagă cameră potrivită pentru lucru.

Creați un spațiu pentru depozitare

Fixați un corp de mobilier în partea de sus a biroului, indiferent dacă rafturile sunt folosite pentru depozitarea consumabilelor, a documentelor de infiintare firma sau pentru a expune o colecție elegantă de decorațiuni interioare. Într-un spațiu neutru, un birou din lemn ar putea completa pereții albi și tavanul simplu.

Transformați un subsol într-un spațiu de birou

Cu pereți albi și un tavan cu grinzi aparente de culoare gri închis, un birou la subsol va avea un aer industrial. Mutați-vă biroul în subsol, apoi adăugați un covor, o măsuță de cafea și un set de fotolii pentru a crea o mică zonă de relaxare.

Adăugați pete de culoare

Cu dulapuri albe și blaturi albe pe fiecare perete, un birou spațios poate fi animat de accente colorate - un tapet floral vibrant, covoare de culoare roz aprins și scaune de birou verzi.

Construiți un bar de cafea ascuns

Nu va trebui să mergeți până la bucătărie pentru a pune mâna pe o ceașcă de cafea proaspătă dacă instalați un aparat chiar în biroul dvs. de acasă. Puneți toate elementele esențiale pe un raft, care poate fi ușor de ascuns atunci când dulapul este închis.

Optați pentru un birou înclinat

Fie că aveți un mic birou acasă sau pur și simplu un perete în dormitorul principal, un birou în scăriță vă poate ajuta să economisiți spațiu. Acesta nu numai că are două sertare, dar are și două rafturi deschise spațioase care servesc și ca decor.

Transformați un dulap nefolosit

Nu aveți un birou dedicat în planul dvs. de amenajare? Creați-vă propriul birou, îndepărtând ușile unui dulap gol și transformându-l într-o stație de lucru confortabilă. Amenajați-l ca pe orice altă cameră: adăugați tapet, corpuri de iluminat și accente decorative.

Orientați-vă către minimalism

Credeți sau nu, un interior minimalist, cu finisaje albe sau din lemn, poate fi plin de caracter. Doar câteva accente decorative bine gândite, inclusiv lucrări de artă, pot aduce mai mult stil spațiului.

Puneți o planșă de inspirație pe perete

O planșă de inspirație agățată deasupra biroului poate fi atrăgătoare, una sprijinită de perete poate arăta la fel de bine. Asigurați-vă că includeți câteva fotografii inspiraționale pentru a echilibra listele de sarcini și alte materiale legate de muncă care sunt fixate pe tablă.

Adăugați o canapea confortabilă

Dacă lucrați într-un spațiu mare, luați în considerare încorporarea unei canapele confortabile, așa cum recomandă designerii profesioniști. Este locul perfect pentru a vă îndepărta de birou și a lua o pauză, pentru a răspunde la un apel sau pentru a vă pune la curent cu lectura.

Luați în considerare accesorii colorate

Dacă biroul dvs. de acasă are pereți albi, introduceți puțină culoare cu ajutorul unui scaun de birou și a unor accesorii, cum ar fi suporturile pentru creioane, panourile cu bolduri și cutiile mici de depozitare.

De la camere întregi și birouri la subsol, până la mici zone confortabile în colțul unei camere de zi, veți găsi cu siguranță o idee de design de birou pentru lucru de acasă care să se potrivească cu stilul dvs. și care va face minuni pentru productivitate și wellbeing.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close