Antena 3 CNN Life 8 lucruri cu care poți strica aspectul casei tale

8 lucruri cu care poți strica aspectul casei tale

8 lucruri cu care poți strica aspectul casei tale
23 Mar 2016   •   11:03
Ti s-a intamplat vreodata sa vezi o casa frumos amenajata si mobilata si totusi sa nu-ti placa, din cauza hainelor, incaltarilor, a micilor decoratiuni si accesorii ce par a fi lasate vraiste, prin diverse colturi ale camerelor?

Se stie ca ordinea si curatenia sunt extrem de importante in definirea aspectului unei case. Pe langa acestea, foarte mult conteaza si felul in care alegem sa plasam diverse obiecte, aparent neimportante, in decor. Te-ai fi gandit vreodata ca o polita cu suveniruri aranjate neinspirat poate strica intregul aspect al unei incaperi? Dar ca lenjeria de pat are puterea de a transforma un dormitor obisnuit intr-unul fantastic? Din pacate, adesea, trecem cu vederea aceste mici detalii care fac diferenta, fie pentru ca nu ne dam seama de impactul lor asupra intregului ambient, fie pentru ca suntem atat de obisnuti cu prezenta lor incat nici nu le mai observam. Hai sa vezi unde s-ar putea strecura in casa ta aceste mici greseli de ordonare sau decorare.

Probabil ca si tu, la fel ca multi altii, obisnuiesti sa-ti aduci din fiecare vacanta cate un mic suvenir care sa-ti aminteasca de locurile pe care le-ai vizitat. Dar ti-ai pus vreo clipa problema ca si aceste mici amintiri pot sa strice aspectul general al unei incaperi? Acest lucru se intampla cand colectia cu pricina este plina de obiecte in stiluri si culori diferite care arata bine atunci cand sunt privite separat, dar nu si atunci cand sunt alaturate. Iar senzatia de haos si dezordine este cu atat mai pronuntata cu cat polita sau biblioteca destinata colectiei de suveniruri este mai aglomerata. Ca sa eviti aceasta situatie ar fi indicat ca fiecare piesa a colectiei sa aiba legatura cu cele achizitionate deja. O idee buna ar fi sa te axezi pe un anumit gen de suveniruri. Spre exemplu, poti aduce din fiecare vacanta cate o cana sau cate o rama foto in care sa asezi cate o fotografie din locul pe care l-ai vizitat. In acest fel vei obtine un decor placut si armonios.

Cand ai un hol mic este foarte important sa-l mentii cat mai liber cu putinta. Cuierul gemand de haine, caciuli, fulare si perechile de incaltari insirate pe toata pardoseala holului aglomereaza spatiul micsorandu-l si mai mult. Poti preveni aceasta situatie prin achizitionarea unor...

Citeste mai mult la Casadex.ro.

×
Subiecte în articol: casa decoratiuni
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close