Antena 3 CNN Life A cerut o cafea de la fast food, dar ce a primit este revoltător! Putea să ajungă în stare gravă atât ea, cât și copilul pe care îl așteaptă  

A cerut o cafea de la fast food, dar ce a primit este revoltător! Putea să ajungă în stare gravă atât ea, cât și copilul pe care îl așteaptă  

A cerut o cafea de la fast food, dar ce a primit este revoltător! Putea să ajungă în stare gravă atât ea, cât și copilul pe care îl așteaptă  
08 Aug 2018   •   13:12

McDonald's și-a cerut scuze imediat, după ce o femeie însărcinată din Canada a primit soluție de curățat în locul unei latte pe care l-a comandat. 

Sarah Douglas, care este însărcinată în opt luni, a cerut o cafea la un drive-thru în provincia Alberta, duminică dimineață. Ea a luat o gură din recipient, pentru a descoperi că lichidul maroniu din ceașcă nu era cafea cu lapte. Douglas a scuipat imediat substanța și s-a întors la McDonald's, cerând să vorbească cu managerul.  

"I-am arătat cafeaua și el a întrebat dacă vreau una nouă și am spus," absolut nu, acest lucru este inacceptabil ", a spus ea pentru site-ul de știri. 

Franciza McDonald's a anunțat într-o declarație că îi pare rău pentru incident. Managerul a explicat că mașina de cafea a fost curățată ca de obicei în dimineața aceea, dar linia de alimentare cu lapte a mașinii de latte nu a fost deconectată de la soluția de curățat în timp ce băutura doamnei Douglas a fost pregătită. 

"Am luat acțiuni imediate pentru a revizui procedurile corecte de curățare cu echipa și am pus semne suplimentare ", a declarat franciza. 

Femeia însărcinată a declarat pentru Global News că se simte bine, dar totuși a vizitat un doctor ca măsură de precauție. 

Sursă: BBC

×
Subiecte în articol: McDonalds cafea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close