Antena 3 CNN Life A murit la 24 de ani, intr-un mod cumplit. Avertisment pentru tinerii din ziua de astazi

A murit la 24 de ani, intr-un mod cumplit. Avertisment pentru tinerii din ziua de astazi

A murit la 24 de ani, intr-un mod cumplit. Avertisment pentru tinerii din ziua de astazi
26 Mai 2018   •   15:23

O tânără de 24 de ani a murit după ce a luat un cocktail de cocaină și medicamente prescrise. Lucy White a făcut o criză în timp ce se afla în apartamentul ei din UK, iar câteva zile mai târziu fata de 24 de ani a murit, potrivit thesun.co.uk.

Imediat după ce fata a leșinat și a fost transportată la spital, sora ei, Stacey Jordan, s-a grăbit să ajungă la centrul medical pentru a o vedea, dar acolo a aflat că Lucy a suferit leziuni ale creierului.

Deși tânăra studia criminologie la o universitate din vestul Angliei și avea în fața un viitor luminos, ea și-a găsit un anturaj prost. Dintr-o dată, Lucy a renunțat la studii și a pierdut contactul cu familia și cu mulți dintre cei mai apropiați prieteni.

Doctorii au confirmat că Lucy consumase un cocktail de cocaină și medicamente puternice. După câteva zile petrecute în comă, fata a murit în luna mai a acestui an. Stacey Jordan a publicat pe internet o scrisoare în care povestește despre sora ei, mulțumindu-i pentru clipele petrecute împreună.

 

×
Subiecte în articol: a murit ANI cocaina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close