Antena 3 CNN Life A născut gemeni și era cea mai fericită! Într-o zi a fost sunată de la spital pentru o veste ce a devastat-o

A născut gemeni și era cea mai fericită! Într-o zi a fost sunată de la spital pentru o veste ce a devastat-o

A născut gemeni și era cea mai fericită! Într-o zi a fost sunată de la spital pentru o veste ce a devastat-o
29 Mar 2017   •   11:39

Rachel Irvin, o mamă singură din Australia este devastată de faptul că unul dintre cei doi gemeni pe care i-a născut, mai are doar 12 luni de trăit, informează Daily Mail.  Fiul lui Rachel, Kohan, a fost născut cu inima și restul organelor în partea greșită a corpului. Copilul a avut până acum trei operații la inimă și stomac de când a venit pe lume. Rachel are grijă ca timpul pe care băiatul îl mai are de trăit să îl umple de amintiri frumoase alături de fratele său Chet.
Mama a fost trezită în patru nopți diferite de apelurile date de către spital ce îi spuneau să se grăbească pentru că fiul ei va muri. De fiecare dată, Kohan a reușit să supraviețuiască,  însă medicii nu pot lupta la nesfârșit.
Rachel Irvin știa de problema copilului încă din a 16-a săptămână de sarcină, când doctorii au descoperit că Kohan are inima și celelalte organe în partea greșită a corpului. Rachel avea două opțiuni pe care doctorul i le-a pus la dispoziție: separarea celor doi gemeni, sfârșind cu moartea lui Kohan, sau să aștepte să vadă ce se va întâmpla după ce copilul va lua 3 kilograme de la naștere și va fi eligibil pentru operație.

×
Subiecte în articol: gemeni veste mama copii spital
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close