Care este singurul accesoriu care îl face sexy pe un bărbat. Nu este ceasul! Peste 1000 de femei au decis

de Redacția    |    01 Iul 2020   •   17:20
Care este singurul accesoriu care îl face sexy pe un bărbat. Nu este ceasul! Peste 1000 de femei au decis Pexels.com

Un sondaj făcut în Statele Unite a dezvăluit care e cel mai sexy accesoriu pe care îl poate purta un bărbat. Peste 1000 de femei au decis accesoriul.

87% dintre americance sunt de părere că bărbaţii care poartă ochelari de vedere sunt sexy, conform unui sondaj al Harris Interactive. Cu un procent şi mai mare, 91% dintre americance susțin ochelarii de soare!

Ochelarii de soare, un accesoriu extrem de sexy pe care bărbaţii îl pot purta. Ca model, 57% dintre femei cred că o pereche de ochelari „de aviator” este cea mai potrivită. 

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un accesoriu necesar pe timp de vară, sunt un simbol de stil. 46% merg pentru un look sportiv, iar 47% dintre femeile americance adoră inspirația vintage.

Cel mai sexy accesoriu pe care îl poate purta un bărbat - Ochelarii de soare

Trebuie să alegi bine cei mai potriviți ochelari pentru tipul feței tale, însă poți merge oricând pe modelele „aviator”. Pentru bărbații care doresc un look deosebit, e indicat să poarte ochelarii cu un costum casual.

O piesă clasică și sexy: Modelul Aviator

Foto: Pixabay.com

Sondajul a fost realizat online în noiembrie 2012 de către Harris Interactive, în rândul a 1.111 de femei americane cu vârsta de 18 ani și peste.

Parteneri
x close