Antena 3 CNN Life Care este singurul accesoriu care îl face sexy pe un bărbat. Nu este ceasul! Peste 1000 de femei au decis

Care este singurul accesoriu care îl face sexy pe un bărbat. Nu este ceasul! Peste 1000 de femei au decis

Un sondaj făcut în Statele Unite a dezvăluit care e cel mai sexy accesoriu pe care îl poate purta un bărbat. Peste 1000 de femei au decis accesoriul.

Care este singurul accesoriu care îl face sexy pe un bărbat. Nu este ceasul! Peste 1000 de femei au decis
Sursa foto: Pexels.com
01 Iul 2020   •   17:20

87% dintre americance sunt de părere că bărbaţii care poartă ochelari de vedere sunt sexy, conform unui sondaj al Harris Interactive. Cu un procent şi mai mare, 91% dintre americance susțin ochelarii de soare!

Ochelarii de soare, un accesoriu extrem de sexy pe care bărbaţii îl pot purta. Ca model, 57% dintre femei cred că o pereche de ochelari „de aviator” este cea mai potrivită. 

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un accesoriu necesar pe timp de vară, sunt un simbol de stil. 46% merg pentru un look sportiv, iar 47% dintre femeile americance adoră inspirația vintage.

Cel mai sexy accesoriu pe care îl poate purta un bărbat - Ochelarii de soare

Trebuie să alegi bine cei mai potriviți ochelari pentru tipul feței tale, însă poți merge oricând pe modelele „aviator”. Pentru bărbații care doresc un look deosebit, e indicat să poarte ochelarii cu un costum casual.

O piesă clasică și sexy: Modelul Aviator

Foto: Pixabay.com

Sondajul a fost realizat online în noiembrie 2012 de către Harris Interactive, în rândul a 1.111 de femei americane cu vârsta de 18 ani și peste.

×
Subiecte în articol: sondaj sexy
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close