Antena 3 CNN Life Activități de facut acasă cu prietenii: distracția garantată (P)

Activități de facut acasă cu prietenii: distracția garantată (P)

Casa este locul în care ne simțim în siguranță, ne simțim bine și unde putem fi noi fără reținere.

Activități de facut acasă cu prietenii: distracția garantată (P)
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2023   •   14:31

Acasă este acolo unde suntem alături de cei dragi, de familie. Iar dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de casă, luați o pauză de la activitatea cotidiană și petreceți mai mult timp cu prietenii și familie.

Iată o listă cu câteva lucruri distractive pe care le puteți încerca acasă. Amintiți-vă că fiecare familie este unică și va avea propriile preferințe în ceea ce privește cum să-și petreacă timpul împeună. Următoarele activități sunt cele comune pe care le puteți practica oriunde și oricând, evident cu aprobarea gazdei.

Karaoke

Cine a spus că seara de karaoke ar trebui să fie doar la evenimente speciale? Faceți din fiecare zi una specială și chemați-vă prietenii la karaoke oricând simțiți nevoia să cântați și să vă distrați. Căutați împreună melodii pe care le puteți cânta în familie sau cu prietenii. Cu siguranță veți dobândi amintiri de neuitat. Distracția e garantată!

Jocuri video

Jocurile, dincolo de latura distractivă, au și latura socială. Încă din cele mai vechi timpuri, de pe vremea sălilor de internet, oamenii se întâlneau pentru a se juca. Este momentul să puneți mâna pe telefon, să vă sunați prietenii și pregătiți o noapte de jocuri video. Datorită internetului și a tehnologiilor de ultimă generație, astăzi puteți să vă bucurați jocuri pe orice tip de gadget conectat la online.

Dacă sunteți pasionați de jocuri de cazinou, puteți juca un poker sau să vă încercați norocul la un blackjack. Dacă optați pentru jocuri online, alegeți din mii de pacanele online pentru a vă distra!

Puzzle

Majoritatea dintre voi cu siguranță ați încercat cândva să faceți un puzzle de 1000 sau 10 000 de piese și cu siguranță nu v-a fost ușor. Chemați ajutoare pentru că sigur veți avea nevoie. Puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a petrece timpul liber acasă alături de prietenii și de a lucra în echipă. Nu va fi deloc ușor, dar cu siguranță vor fi momente frumoase și distractive petrecute alături de cei dragi.

Seara de filme

Poate este un bun prilej să vă adunați acasă pentru a viziona filmele preferate. Cu siguranță nu veți regreta. Puteți opta pentru o comedie savuroasă, un film romantic siropos sau, de ce nu, poate un film de acțiune. Datorită serviciilor de streaming, acum aveți acces la sute de filme și seriale. Nu rămâne decât să vă cumpărați un videoproiector și vă faceți propriul cinematograf în casă.

Lucru manual

Vă mai aduceți aminte de orele de lucru manual din școală? Acolo am învățat să brodăm, să coasem și chiar să gătim. Poate este momentul să organizați ora de lucru manual la voi acasă. Cusutul, croșetatul  și alte activități conexe sunt toate activități distractive de încercat acasă cu prietenii. Există multe truse disponibile pe piață care să vă inițieze în arta meșteșugului. Puteți realiza diferite handmade cum ar fi bijuterii, accesorii și articole vestimentare, puteți realiza diferite figurine din hârtie. Iar dacă cele rezultate sunt chiar vandabile, puți să le vindeți.

Activități sportive

Activitățile sportive sunt recunoscute ca fiind cele mai bune ”rețele sociale”. Alături de prieteni puteți practica diferite sporturi, cum ar fi fotbal, volei, baschet și alte sporturi de echipă. O astfel de activitate în compania prieteniilor vă aduce doar beneficii. Faceți mișcare, practicați un sport de echipă, vă distrați alături de prieteni, vă încărcați cu energie.

Cu siguranță lista activităților de făcut acasă este foarte lungă. Ține de voi și prietenii voștri ce alegeți, însă țineți cont de factorul comun – distracția!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close