Antena 3 CNN Life Adevăruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandările numerologului Mihai Voropchievici

Adevăruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandările numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, ce putem face în 2020 pentru a ne merge bine tot anul, în ce culori să ne decorăm locuința și ce accesorii să purtăm la orice ținută.

Adevăruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandările numerologului Mihai Voropchievici
28 Dec 2019   •   19:08

”Energia benefică a șobolanului de metal vine cu niște coordonate. Anul universal 4 e un an în care trebuie să faci ceva în locuința ta. Să o îmbunătățești, să schimbi ceva”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

”E un an în care trei culori au puteri extraordinare: Albul, Argintiul și Auriul. Albul, adică puritatea, lumina, iar argintiul și auriul sunt culori la care toți trag. (...) Universul îți dă două culori încântătoare care îți permit să strălucești”, a mai spus numerologul Voropchievici.

Cu toate acestea, în 2020 nu sunt de neglijat nici culorile: violet, albastru și gri.

”Paleta pictorului anului 2020 cuprinde o multitudine de culori”, a mai spus Voropchievici, care le-a îndemnat pe femei să poarte cu încredere accesorii metalice la orice ținută.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close