Antena 3 CNN Life Adevăruri Ascunse. Cum îți păstrezi aura curată. Lidia Fecioru dezvăluie câteva trucuri imbatabile

Adevăruri Ascunse. Cum îți păstrezi aura curată. Lidia Fecioru dezvăluie câteva trucuri imbatabile

Adevăruri Ascunse. Cum îți păstrezi aura curată. Lidia Fecioru dezvăluie câteva trucuri imbatabile
23 Noi 2019   •   19:01

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre cum îți păstrezi aura curată.

”Aura reflectă tot ce e viu în noi. Vibrația noastră este cea care creează aura. Tot ceea ce avem în noi și trăim este scris în aură. Și eu ca să îmi curăț aura astăzi am să mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis condoleanțe, care au fost alături de mine. În felul asta ne curățăm, de foarte multe ori, să mulțumim celor din jurul nostru”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

”E important să ne respectăm oamenii din jurul nostru, să ne respectăm istoria. Tot ce e frumos să păstrăm. Ce emani aia primești. Am văzut umanitate pe fața oamenilor. M-a îmbrățișat medicul care o trata pe sora mea. E o curățare a aurei. Îmbrățișarea aceea. El a avut compasiune pentru durerea mea”, a povestestit Lidia Fecioru.

”Să îmbrățișăm câte un pom. Spunem eu, atunci când mă simt încărcată sufletește, eu mă duc în pădure, urlu, iau un pom în brațe, plâng. E important să avem acest transfr de enrgie. Ne armonizăm cu natura”, a mai spus Ligia Fecioru.

Lidia Fecioru le recomandă oamenilor să apeleze la un detox emoțional. ”Chiar dacă auzim o informație, să nu o lăsam să ne afecteze sentimental. Să o luăm ca atare. Ceea ce nu ne aparține și nu ne aduce ceva bun, trebuie să eliberăm”, a spus aceasta.

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close