Antena 3 CNN Life Adi Bărar (Cargo) a fost condus pe ultimul drum, la Timișoara, în acorduri de motoare turate și muzică rock

Adi Bărar (Cargo) a fost condus pe ultimul drum, la Timișoara, în acorduri de motoare turate și muzică rock

Râuri de lacrimi pe acordurile motoarelor turate la maxim. Așa a fost condus pe ultimul drum, la Timișoara, Adi Barar, liderul trupei Cargo. Zeci de prieteni, fani și rudele artistului au fost astăzi la cimitir pentru a-și lua rămas bun de la emblema Timișoarei în muzica rock.

Adi Bărar (Cargo) a fost condus pe ultimul drum, la Timișoara, în acorduri de motoare turate și muzică rock
de Mia Lungu    |    09 Mar 2021   •   19:32

Pe drumul de la Spitalul unde Adi Barar a fost răpus de COVID-19 și până la cimitirul unde își va dormi somnul de veci, în difuzoarele motocicletelor a răsunat muzica artistului. Cu motoarele turate și însoțiți de oamenii legii, zeci de prieteni au însoțit cortegiul funerar, până la cimitir.

Vestea că iubirul artist de rock a pierdut lupta cu viață a întristat întreagă comunitate din Timișoara și nu numai.

Pe un banner agățat de poartă cimitirului - așa l-au mai putit vedea astăzi prietenii pe Adi Bărar. Intrarea cimitirului a căpătat rapid forma unui altar, unde prietenii i-au adus flori și au aprins o lumânare. 

Adi Bărar s-a stins din viață luni, pe 8 martie. Fondatorul trupei Cargo era infectat cu SARS-CoV-2

”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 - 08.03.2021.

" Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori... / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, scrie trupa Cargo pe pagina de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: ultimul drum Cargo
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close