Antena 3 CNN Life Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru medicul Monica Pop: ”Să vă spun în față, privindu-vă în ochi...”

Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru medicul Monica Pop: ”Să vă spun în față, privindu-vă în ochi...”

Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru medicul Monica Pop: ”Să vă spun în față, privindu-vă în ochi...”
01 Sep 2016   •   13:58

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj medicului Monica Pop, care nu trece prin cele mai bune momente după ce a fost operată de cancer.

„Stimată doamnă Monica Pop, vă doresc multă sănătate și putere să treceți peste încercarea teribilă la care vă supune destinul. Mi-aș dori sincer să vă întâlnesc pe holurile Tribunalului, acolo unde ne vom judeca în curand în procesul pe care dvs mi l-ați intentat, ca să vă spun în față, privindu-vă în ochi, că eu una, personal, v-am iertat și că vă mulțumesc. La fel cum mi-aș dori, dacă ajung la vârsta dvs și nu numai, să mă împac cu toți aceia care , măcar o dată în viață, m-au deranjat cu ceva.

Să trec peste toate. Să pășesc prin viață senină și fără resentimente. În liniște și cu demnitate!!! Poate și de la dvs am învățat o lecție de viață. Aceea că poate e important să reacționezi atunci când cineva nu e de acord cu ideile tale. Că uneori e bine să îți aperi prietenii chiar dacă ei nu au întotdeauna dreptate.

Dar eu una, prefer să merg înainte prin viața mea și să las trecutul și problemele altora, care nu mă privesc în mod direct, la o parte! Că, până la urmă, nu-i așa, e bine să nu judeci pe nimeni!!! Stimată doamnă, nu doresc nimănui să treaca prin ce treceți dvs. Vă respect și vă admir și vă doresc multă sănătate și pace în suflet!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de pe site-ul de socializare.

×
Subiecte în articol: cancer Monica Pop mesaj Adriana Bahmuteanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close