Antena 3 CNN Life Adriana are 28 de ani și este șoferiță de TIR: ”Pasiunea mi-a insuflat-o tatăl meu, mă ținea la el în brațe când conducea”

Adriana are 28 de ani și este șoferiță de TIR: ”Pasiunea mi-a insuflat-o tatăl meu, mă ținea la el în brațe când conducea”

Adriana Oltean are 28 de ani și a ajuns să cutreiere Europa la volanul unui TIR. Tânăra nu a avut o copilărie foarte fericită, iar greutățile au împins-o ca de la vârstă de 24 ani să se angajeze ca șoferiță pe TIR.

Adriana are 28 de ani și este șoferiță de TIR: ”Pasiunea mi-a insuflat-o tatăl meu, mă ținea la el în brațe când conducea”
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2021   •   15:56

Se pare că această pasiune o are de la tatăl său, care din păcate s-a stins din viață din cauza unui cancer. ”Tata a murit ținându-ne de mână, pe mine și pe sora mea”, a povestit tânăra.

”Pasiunea pentru condus mi-a insuflat-o tatăl meu, pentru că el era mecanic auto și mereu mă lua cu el la muncă și mă ținea la el în brațe când conducea. Îmi plăcea să conduc și, totodată, știind că se câștigă bine ca șofer pe TIR, am decis că această meserie este perfectă pentru mine”, a povestit Adriana pentru a7tv.ro.

”Țin minte că, în prima cursă, mi se părea totul foarte stresant, deoarece TIR-ul era foarte mare. Încet-încet am început să mă obișnuiesc și abia așteptam să mai conduc în alte țări. Îmi place să călătoresc și să cunosc oameni noi și, de aceea, meseria aceasta mi se pare perfectă”, a precizat Adriana.

Adriana, vedetă pe TikTok

Pe lângă jobul pe care îl are ca șoferiță de tir, Adriana este o vedetă pe rețelele sociale, în special pe TikTok. Adriana postează mereu filmulețe, care fac senzație pe internet și care sunt vizionate de zeci de mii de persoane.

Originară din Bistrița, Adriana a fost întrebată într-un video dacă este importantă înălțimea pentru un șofer de TIR, iar răspunsul ei i-a încântat pe cei 321.000 de urmăritori.

×
Subiecte în articol: Adriana Oltean
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close