Antena 3 CNN Life Ai şi tu aceste lucruri prin casă? Ele atrag ghinionul, aşa că aruncă-le imediat

Ai şi tu aceste lucruri prin casă? Ele atrag ghinionul, aşa că aruncă-le imediat

Ai şi tu aceste lucruri prin casă? Ele atrag ghinionul, aşa că aruncă-le imediat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    18 Dec 2017   •   18:02

Nu mai e un secret că fiecare om sau lucru au o amprentă energetică. Una care poate să îţi influenţeze şi ţie existenţa. Specialiştii britanici atrag atenţia asupra mai multor acareturi care aduc ghinion. Soluţia: adună-le imediat şi aruncă-le!

Lucrurile stricate nu au ce căuta în locuinţa ta, mai ales dacă e vorba de vase ciobite sau oglinzi sparte. Specialiștii în bioenergetică spun că găurile, crăpăturile și spărturile au capacitatea de a acumula în ele energie negativă, potrivit ea.md.

Dacă în casă se va afla un lucru stricat, el va începe să emane energie care va influența în mod negativ sănătatea și starea de spirit a persoanelor care locuiesc în acea casă. În plus, nu expuneţi coarne de animale, cuţite, candelabre spinoase, obiecte proeminente, paturi cu marginile ascuţite, piese de mobilier în aşa fel încăt să vă loviţi deseori de acestea. În feng shui, colţurile din casă ar trebui să fie ascunse, aşa că puneţi un obiect, un corp de mobilier sau o plantă pentru a echilibra energia prea puternică a acestora.
 

×
Subiecte în articol: Feng Shui
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close