Antena 3 CNN Life Alege un copac din această imagine. Alegerea ta îți spune cum să îți îmbunătățești relația

Alege un copac din această imagine. Alegerea ta îți spune cum să îți îmbunătățești relația

Alege un copac din această imagine. Alegerea ta îți spune cum să îți îmbunătățești relația
05 Apr 2018   •   17:01

Dragostea nu are o anumită "rețetă", însă totul depinde de temperamentul oamenilor care formează relația. Cum nu întotdeauna este totul așa simplu cum pare, unii iubesc într-un stil mai precaut. 

Construirea unei relații durabile se realizează în timp, uneori cu o "muncă draconică". În acest sens, vă propunem un test care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți interacțiunea cu partenerul, noteaza spynews.ro.

1. Dacă ai ales primul copac. Acest tip de copac este ales de oamenii puternici, curajoși și hotărâți. Sunteți o persoană încrezătoare în propria relație. Nu veți lăsa niciodată problemele din exterior să vă tulbure liniștea familiei

2. Dacă ai ales al doilea copac. Ignorați părerile celorlalți despre relația dumneavoastră, deoarece considerați că reușiți cu succes să țineți totul sub control și singuri. Mare atenție la nervii de moment și la cuvintele spuse partenerului în momentele de slăbiciune emoțională. 

3. Dacă ai ales al treilea copac. Vă caracterizează blândețea și bunătatea. Vă doriți ca partenerul să fie cel puțin la fel de protector ca dumneavoastră. Mai aveți de lucrat la capitolul încredere. 

4. Dacă ai ales al patrulea copac. Aspirați la ordine, corectitudine și aveți un set strict de reguli pe care le urmați în viață. Chiar și așa, "milităria" nu trebuie aplicată și cu partenerul de viață. 

5. Dacă ai ales ultimul copac. Încercați să atrageți atenția asupra dumneavoastră și vă derutați complet partenerul. Azi sunteți într-un fel, mâine vă schimbați total. Relațiie de cuplu nu sunt întodeauna echilibrate și uşor de ținut sub control. 

×
Subiecte în articol: relatie cuplu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close