Antena 3 CNN Life Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital, din cauza problemelor cardiace

Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital, din cauza problemelor cardiace

Marele actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns, din nou, la spital. Actorul ar fi fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, cu câreva zile în urmă.

Alexandru Arșinel, în stare critică, la spital, din cauza problemelor cardiace
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Marian Ilie
de Mia Lungu    |    Sebastian Boldea    |    05 Mai 2022   •   08:30

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în trecut.

Conform surselor Fanatik, starea lui de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

Medicii de acolo, după ce l-au consultat cu atenție, au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare. Conform informațiilor obținute de sursa citată, Alexandru Arșinel ar putea în situația de a suporta încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Starea sa de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care s-a petrecut în Botoşani cu ceva timp în urmă. 

Anul trecut, actorul Alexandru Arşinel a fost supus unor intervenţii cardiace complexe unde i s-a implantat un stimulator şi un stent însă nu este exclusă încă o intervenţie pe inimă. În ultimele luni, fiul său, Bogdan i-a angajat o asistentă medicală care l-a avut în grijă şi l-a sfătuit să îşi închidă reţelel sociale.

A stat cat mai mult timp în casă, ferit de factorii de stres, insă nu a fost suficient.

Din păcate, pe lângă probemele cardiace, Alexandru Arşinel a suferit un transplant renal în urmă cu 12 ani, iar anul trecut s-a îmbolnăvit de COVID-19.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel stare critica spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close