Antena 3 Life Alimentul banal cu care îți poți curăța ficatul. Sigur nu te gândeai la așa ceva

Alimentul banal cu care îți poți curăța ficatul. Sigur nu te gândeai la așa ceva

20 Iul 2018   •   22:48
Alimentul banal cu care îți poți curăța ficatul. Sigur nu te gândeai la așa ceva

Stafidele sunt printre cele mai eficiente ingrediente pentru curățarea ficatului. Vezi cum să le folosești ca să scapi de toxine în 4 săptămâni.

Ficatul îndeplinește numeroase funcții, de la digestie la curățarea sângelui de toxine și impurități, de aceea trebuie să funcționeze foarte bine. 

Din când în când este indicată o cură de detoxificare cu stafide. Pentru ca această cură să fie eficientă, trebuie să știi cum să alegi  fructele. Indicate sunt cele organice, cât mai închise la culoare și cât mai uscate. După ce le-ai ales, lasă-le 15 minute în apă, apoi clătește-le bine și pune-le într-un bol. Într-un vas separat, fierbe apa, iar când ajunge la temperatura camerei, toarn-o peste stafide. 

Umple cu apă bolul în care ai fructele și lasă-le să stea până a doua zi dimineață. Ține cont că trebuie să începi acest proces dimineața, pentru ca stafidele să stea 24 de ore în apă. În ziua următoare, bea apa și mănâncă fructele imediat cum te-ai trezit. Următorul pas presupune să te întinzi în pat și să stai cu fața în sus pentru 2-3 ore. Pe partea dreaptă a abdomenului ține comprese calde. Fă această operațiune o dată pe săptămână, timp de o lună.

Sursa: unica.ro.

×
Subiecte în articol: ficat aliment
Parteneri
x close