Antena 3 CNN Life Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretul unei siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi

Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretul unei siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi

Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretul unei siluetei perfecte, cu un singur aliment. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi
Sursa foto: Foto: Anca Turcasiu/ Facebook
28 Noi 2017   •   10:46

Anca Ţurcaşiu, în vârstă de 47 de ani,  ştie cum să ţină la distanţă kilogramele nedorite.
 
Vedeta consumă opt ardei iuţi zilnic, aceştia  având nenumărate beneficii pentru sănătate.

„Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau! Exista multe aparate de facut gimnastica in multe dintre parucrile din Bucuresti, unde poti petrece ore intregi facand miscare. Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca Ţurcaşiu în urmă cu ceva timp.

Potrivit One.ro, în urmă cu doi ani, Anca a dezvăluit un nou tratament pentru ten, care a dat rezultate chiar de la primele şedinţe: „Nu am nicio regulă, mă machiez, mă demachiez, mă dau cu creme normale. Acum, am început un tratament cu laser şi vreau să fac zece şedinţe, să văd cum mă simt, dar deja am observat câteva schimbări în bine pentru că pulsaţia luminii laser reface colagenul şi este miraculoasă pentru ten”.

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu secret
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close