Antena 3 CNN Life Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia

Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia

Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia
Sursa foto: Foto: Instagram/lurehsu
28 Aug 2018   •   19:48

Lure Hsu este cunoscută pe rețelele de socializare prin modul în care arată. Femeia are 43 de ani, dar nimeni nu îi dă mai mult de 20.

Lure este designer și spune că stilul ei de viață o ajută să se mențină mereu tânără.

Pentru a se asigura că frumusețea tenului ei nu se estompează odată cu vârsta, femeia are o dietă strictă și face în mod regulat anumite exerciții. Ea a povestit pentru o revistă din Taiwan că majoritatea problemelor legate de ten se rezolvă printr-o hidratare frecventă.

Tenul ei palid arată de parcă nu a văzut niciodată soarele, dar adevărul este că Lure se răsfață din când în când, fără să exagereze însă pentru că razele UV “îți usucă pielea și pot face o linie fină să pară mai aspră”. Pentru a combate efectele negative ale expunerii la soare, ea folosește întotdeauna protecție solară înainte de ieși din casă și ia suplimente cu vitamina C și colagen.

Lure își începe fiecare dimineață cu o cafea neagră. Evită zahărul și alimente grase, înlocuindu-le cu fructe și legume pe cât mai mult posibil. Ea a spus că mișcarea zilnică o ajută să-și mențină pielea “întinsă”, conform DailyMail.com.

×
Subiecte în articol: piele tanara ingrijire
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close