Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

14 Dec 2018   •   22:58
Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale Foto: pixabay.com

Unele dintre cele mai populare obiecte de vestimentație din garderoba femeilor din ziua de astăzi pot avea un impact covârșitor asupra stării lor de sănătate.

Îmbrăcămintea modelatoare - Dacă ți se pare că îmbrăcămintea modelatoare poate avea grijă de modul în care arăți, atunci trebuie să știi că aceste obiecte vestimentare pot cauza tulburări ale respirației, dureri musculare, probleme de circulație a sângelui.

Fustele creion - Apropie picioarele și există posibilitatea să-ți pierzi echilibrul și să cazi. Fustele creion limitează mișcările și pot cauza dureri de mușchi, malformații ale genunchiului.

Cravatele - Reduc circulația sângelui în jurul gâtului, cresc tensiunea intraoculară și pot conduce la dureri de cap, limitarea mișcărilor gâtului, creșterea tensiunii musculare în spate și umeri.

Șlapii - Șlapii nu amortizează foarte bine și cel mai mult are de suferit călcâiul. Și spatele are de suferit de pe urmă faptului că șlapii nu conferă mai mult suport tălpii piciorului în timpul mersului, potrivit exquis.ro

Parteneri
x close